Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Огляд будівельних робіт у Львові

Огляд будівельних робіт у Львові

Бажаючи завжди тримати вас інформованими про наше будівництво, пропонуємо ознайомитися з новинами в ЖК «Щасливий» у місті Львів.

Робота у першій черзі по вулиці Біговій, 17 активно йде за всіма напрямами. Зараз в будинку завершується будівництво зовнішніх стін на п’ятнадцятому і шістнадцятому поверхах і встановлюється дах. Монолітні перекриття вже виконані у всьому будинку. В цей самий час встановлюємо тут вітражі та вікна. Їх монтаж майже повністю завершений на другому, третьому і четвертому поверхах. Таким чином, вже скоро плануємо перейти і до робіт над фасадом.

Всередині будинку також триває кладка стін і влаштування міжквартирних та міжкімнатних перегородок. Цю роботу ми виконали вже на п’ятому, шостому і восьмому поверхах. Паралельно робимо штукатурку стін і стяжку підлоги.

Район будівництва ми обрали за перспективність та екологічні параметри. А в комплексі передбачили зручні паркінги, охорону і закриту територію, тут будуть влаштовані зони відпочинку, яскраві майданчики для дітей. Крім цього в продажу вже є комерційна нерухомість, приміщення для розвитку бізнесу.

З активним будівництвом першої черги в ЖК «Щасливий» встигніть дізнатися про планування квартир, наявні приміщення та зручне розтермінування, звернувшись до відділу продажів по вул. Чайковського, 26 або за телефонами: ‎(032) 229-52-72, (‎067) 235-18-37. Чекаємо вас з найкращими пропозиціями в ЖК «Щасливий»!

Усі новини