Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Осіннє сімейне свято в ЖК «Щасливий» і розіграш автомобіля серед інвесторів наших комплексів!

Осіннє сімейне свято в ЖК «Щасливий» і розіграш автомобіля серед інвесторів наших комплексів!

22 жовтня 2018

20 вересня в суботу в ЖК «Щасливий», що на Софіївській Борщагівці відбулося осіннє сімейне свято. Захід відвідали жителі та інвестори наших комплексів в Києві і у Львові.

Вже з самого ранку все було підготовлено до свята: двір прикрашали прапорці та повітряні кульки, а зі сцени лунала приємна музика. Для дітей ми встановили декілька батутів, банджо і велику надувну гірку. Тут вони могли від душі пострибати та виплеснути свою бурхливу енергію. Аквагрим, робототехніка і різні розвиваючі ігри очікували дітей в установлених наметах.

Звичайно ж, свято не обійшлося без смаколиків. Солодка вата для діток стала приємною несподіванкою, а дорослі могли зігрітися гарячим чаєм та кавою, яку приготувала дружня команда кафе «Coffee & Flowers». Наш партнер, «Готель 365» надав можливість усім бажаючим придбати бургери і картоплю фрі за мінімальною вартістю.

Зі сцени лунала гарна музика. Ведучий Андрій Макаренко цікаво проводив програму, періодично влаштовуючи конкурси для присутніх і розігруючи призи в дитячій та дорослій лотереях. Протягом усього дня підтримувалася головна інтрига — розіграш автомобіля Volkswagen Polo.

Щасливий квиток володаря нового авто витягла Ольга Фреймут — телеведуча і друг компанії «НоваБудова». Ним став житель комплексу ЖК «Щасливий», що на Софіївській Борщагівці — Овсієнко Володимир Васильович!

Ми вітаємо переможця та сподіваємося, що новий автомобіль відкриє йому можливість комфортно пересуватися.

Усі новини