Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Останні варіанти комерційної нерухомості для вашої вигоди у ЖК «Щасливий» (Львів)

Останні варіанти комерційної нерухомості для вашої вигоди у ЖК «Щасливий» (Львів)

14 грудня 2020

Комерційні приміщення у львівському ЖК «Щасливий», який знаходиться на вулиці Біговій у Личаківському районі, популярні – і це цілком заслужено. Третій будинок комплексу лише починає будуватися, а у вже зданих в експлуатацію двох перших будинках залишилося лише по одному комерційному приміщенню! Решта викуплені новими власниками. У першому залишилося приміщення площею 88,7 квадратних метрів, у другому – 89,66 квадратних метрів.

Комерційна нерухомість привертає увагу різноманітністю можливостей для отримання вигоди. По-перше, можна придбати приміщення для розміщення там офісу власної компанії. По-друге, можна відкрити магазину чи інший бізнес, орієнтований на відвідувачів. По-третє, якщо купити комерційну нерухомість і здавати її в оренду іншим підприємцям, можна перетворити цей проект на джерело пасивного доходу. Тож цією останньою можливістю придбати комерційні приміщення у готових будинках ЖК неможливо нехтувати!

Вільні два приміщення є найбільшими за площею для першого і другого будинків ЖК відповідно. Це відкриває великий вибір можливостей для їхнього використання.

  • Відкрити бізнес, який з самого початку вимагає значних площ, наприклад, це хороший варіант для супермаркетів.
  • Приміщення можна розділити на кілька менших.
  • У приміщенні можна відкрити два або й три відокремлені, але тематично пов’язані бізнеси, наприклад, аптеку і стоматологічний кабінет.

Планування максимально зручні для втілення будь-яких варіантів.

Саме ці приміщення у ЖК «Щасливий» (Львів) є особливо вигідними з кількох причин:

  • Кількість потенційних клієнтів компаній, які матимуть тут представництва, офіси, торгівельні точки. У житловому комплексі «Щасливий» (Львів) планується три багатоповерхові будинки. Разом це більше шести сотень квартир. А загальна кількість жителів буде більшою і становитиме від тисячі мешканців.
  • Місцезнаходження вигідне – інших магазинів та бізнесів у районі мало. Хоча дістатися до центру можна зручно і швидко, мешканцям самого ЖК зручніше піти в магазин під вікном, а не витрачати час на дорогу. Це значить, що для будь-якого підприємця відкрити власний бізнес на перших поверхах ЖК – означає забезпечити себе стабільним потоком клієнтів.
  • Ці комерційні приміщення – частина інфраструктури району, який розвивається. Адже окрім самого комплексу, тут знаходиться чимало інших житлових будинків. Всі їхні жителі теж є потенційними клієнтами бізнесу, який ви відкриєте у комерційних приміщеннях ЖК.

Крім того, ці приміщення можуть бути цікавими для тих, хто вже придбав квартиру тут для власного проживання. Адже якщо купити комерційне приміщення і відкрити там свій офіс, щоденна дорога на роботу займатиме пару хвилин!

Розібратися у всіх варіантах того, що можна відкрити у вільних комерційних приміщеннях, допоможуть наші менеджери. Дзвоніть 067 663 97 34 та 032 294 94 56 і завітайте до наших відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.

Усі новини