Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Остання черга в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці: розповідаємо про переваги та етапи будівництва

Остання черга в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці: розповідаємо про переваги та етапи будівництва

Ми раді представити нашим інвесторам зручні рішення у виборі та придбанні квартири. Тут має місце початок інвестування. Якщо розпочати його на етапі зведення будинку, звісно це передбачає очікування, але дозволяє придбати квартиру найбільш вигідно. Втім, найзручніше купити квартиру у вже готовому будинку, адже тут проведено всі комунікації та можна приступити до ремонтних робіт. Втім, інколи навіть такий варіант не є підходящим. Тому ми пропонуємо можливість придбати квартиру «під ключ» з вже готовим євроремонтом. Таким чином, ви можете обрати оптимальний варіант саме для вас.

Окрім готовності будинка і квартири, дуже важлива навколишня інфраструктура і навколишня територія. В цьому плані одним з найбільш зручних варіантів є будинок по вул. Оксамитовій, 20 в готовому комплексі «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці. Це останній об’єкт будівництва у комплексі. Тут вже успішно здані в експлуатацію сім житлових будинків і державний дитячий садок. У ЖК є своя власна інфраструктура: дитячі майданчики і спортивне поле, магазини, кафе, кав’ярні, стоматологія, салон краси, ательє та інше. А в 650 м знаходяться торгівельні центри і зручна транспортна розв’язка Кільцевої дороги Києва.

Будівельні роботи в будинку по Оксамитовій ідуть активно та безперебійно. Перші черги в 20-А вже на фінальній стадії оформлення фасаду. Квартири всередині будинку закриті на ключі, їх підготовка фактично завершена. Проводиться кладка плитки і малярні роботи у під’їздах. В секціях 3-4 (вул. Оксамитова, 20-Б) проводяться роботи зі штукатурки і стяжки. У секціях будинку 20-В триває зведення 10-го поверху. А в секціях по Оксамитовій, 20-Г йде кладка стін та встановлення перегородок між квартирами, тож приміщення вже можна подивитися.

Дізнатися про доступні квартири і планування ви можете за телефонами: (044) 393-08-42, (‎067) 691-60-06. Ми знаходимося за адресою: вул. Соборна (Леніна), 10-А. Приходьте, щоб все подивитися і встигнути стати власником нової квартири в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці.

Усі новини