Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Вітаємо мешканців та підбиваємо підсумки минулого року

Вітаємо мешканців та підбиваємо підсумки минулого року

10 січня 2018

Напередодні свята (такого, як Новий рік) практично всі займаються підбиттям підсумків. Потрібно доробити безліч справ та закарбувати план подальших дій на новий період. Компанія «НоваБудова» також замислилася: «Яким був минулий рік для нас?»

Наші комплекси стрімко зростають, незважаючи на труднощі та ситуацію в країні. А це означає, що ми сильна команда, де живуть сильні та щасливі люди. І їх кількість постійно збільшується. Усе більше нових, зручних  квартир відкривають двері своїм мешканцям.

Зростає і географічний показник наших споруд. Окрім наших комплексів у Софіївській та Петропавлівській Борщагівці та ЖК "Щасливий" у Львові, ми почали будувати новий комплекс «Crystal Avenue».

Значущим стало завершення дитячого садка ЖК «Щасливий» по вулиці Яблуневій. Мабуть, це найкращий подарунок для наших маленьких мешканців та їх батьків. Хоча, не секрет, що «НоваБудова» дарує не тільки такі подарунки. Практично, впродовж усього 2017 року, компанія проводила різноманітні розіграші та акції. Найбільш пам’ятною з них стала та, де мешканці Софіївської Борщагівки дістався Hyundai Accent.

Спілка «Новий шлях» - це ще один проект команди «НоваБудова». Ми не могли лишатися осторонь, коли на сході країни відбуваються такі жахливі речі. Завдання спілки - допомагати переселенцям повернутися до нормального життя та людських умов.

Наші друзі, інвестори, мешканці, співробітники, загалом, уся наша дружня родина! Ми хочемо подякувати вам за те, що ви увесь цей час були з нами. А також бажаємо всього найкращого, тепла та доброти вам та вашим близьким і нових успіхів у новому році!

Усі новини