Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Розповідаємо про будівництво останнього будинку в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці

Розповідаємо про будівництво останнього будинку в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці

У холодний час року дуже важливо, щоб ваше житло було теплим і затишним. В компанії «НоваБудова» стараються, щоб ваше життя було саме таким. В ЖК «Щасливий» ви завжди знайдете влучний варіант для придбання квартири. У наших будинках є 1-, 2-х або 3-кімнатні квартири у готових будинках, квартири з повним ремонтом від забудовника, у комплексі, що розбудовується або вже готовий, за розтермінуванням або на етапі будівництва.

Сьогодні хочемо розповісти усім, хто підшукує квартиру у вже облаштованому комплексі, про будівництво останнього будинку в ЖК «Щасливий» на вулиці Оксамитова у Петрповлівській Борщагівці.

В 11-поверховому будинку на вулиці Оксамитова, 20-а,б завершено процес утеплення та малярні роботи. Всюди встановлено 5-камерні вікна з подвійним склопакетом. Зараз всередині будинку проводимо штукатурні роботи, а електричну проводку виконали до 6-ї секції. Також у секціях 5 і 6 по Оксамитовій, 20-в триває реалізація міжкімнатних перегородок і монтаж вікон. В секціях 7-9 по Оксамитовій, 20-г вже готовий монолітний залізобетонний каркас будівлі й триває кладка стін.

Окрім роботи власне над самим будинком, ми також займаємося встановлення окремого паркінга для автомобілів. Він не буде гостьовим, а матиме навіс і знаходитиметься просто поруч з будинком.

Спитайте про квартири з ремонтам, про зручні умови розтермінування, можливості у комплексі та дізнайтесь найзручніші планування квартир у менеджерів у відділах продажів по вул. Соборній, 10 або телефонуйте: (067) 691-60-06, (044) 393-08-42.Встигніть придбати нову затишну квартиру в останньому будинку в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці!

Усі новини