Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Щасливі новини: оголошується старт продажу 8-ої черги ЖК «Щасливий» у Петропавлівці!

Щасливі новини: оголошується старт продажу 8-ої черги ЖК «Щасливий» у Петропавлівці!

Шановні інвестори!

Компанія «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» радо повідомляють Вам про старт продажу 8-ої черги на вул. Оксамитовій, 20-А, Б, В у Петропавлівській Борщагівці! Перші секції 11-поверхового будинку,  які надійшли у продаж, розраховані на 288 квартир з сучасними плануваннями, які дозволяють створити максимально комфортний житловий простір. А зручне місце розташування будинку робить купівлю житла тут, продуманим і розумним вибором. Всього в ЖК «Щасливий» вже збудовані та успішно введені в експлуатацію 6 житлових будинків та дитячий садок від компанії «НоваБудова», а 7-а черга підходить до завершального етапу будівництва.

Комплекс «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці – це поєднання переваг власної інфраструктури ЖК та навколишньої. Сюди входять і зручності транспорту, і доступ до торгових центрів та супермаркетів Києва на відстані пішої досяжності. Неподалік комплексу також знаходиться озеро, де приємно проводити час і відпочивати. Також продумані в ЖК «Щасливий» магазини, кав’ярні та кафе, квіткова крамниця, салони краси, ательє, аптеки та багато іншого. Мешканцям комплексу завжди приємно вийти на вулицю, так як тут знаходяться яскраві дитячі майданчики, спортивне мульфункціональне поле, лавочки, гарний фонтан і це все в оточенні приємних зелених насаджень, які роблять повітря чистим.

Поспішіть стати власником власного житла, про яке Ви так давно мріяли! Тільки зараз придбайте нову квартиру на вул. Оксамитовій, 20-А, Б, В за спеціальними акційними цінами! Щоб дізнатися про всі умови і отримати детальну інформацію – звертайтесь за телефонами наших відділів продажу: (067) 735-76-76, (067) 885-40-40, тут Вас завжди зорієнтують на найкращих пропозиціях!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!

Усі новини