Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Щасливі новини від ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

Щасливі новини від ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

Жителю столиці буває важко уявити життя у маленькому місті. І хоча усім киянам часом хочеться розслабитися та побувати на природі, мегаполіс має так багато переваг, що без їх ми вже не уявляємо свого життя. Але що, коли в такому затишному та спокійному «містечку» вже є все, щоб почуватися комфортно? «Місто в місті» - саме це являється концепцією ЖК «Щасливий». «НоваБудова» з радістю інформує Вас про етапи будівництва у комплексі та найактуальніші пропозиції у Петропавлівській Борщагівці.

В будинку по вул. Соборній, 14-А, Б , В активно продовжуються зовнішні та внутрішні роботи: утеплюється, оштукатурюється і фарбується фасад будівлі, а також встановлюються двері. Паралельно заливається стяжка та встановлюються радіатори. А зовсім поряд, за адресою вул. Соборна, 10-Ж незабаром відкриється новий і сучасний дитячий садок, біля якого зараз облагороджується навколишня територія. У цей час по вул. Оксамитовій, 20 вже залитий армопояс між 3-м та 4-м поверхом у першій секції будинку і продовжується цегляна кладка в інших секціях. У комплексі «Щасливий» розташовані магазини, кафе та зручна кав’ярня, аптека, приватна клініка, салон краси, швейні майстерні, квіткова крамничка і багато іншого. Тут передбачене спортивне поле і дитячі майданчики, а ще є по-справжньому унікальна можливість погуляти біля озера, розташованого неподалік від комплексу. І все це на відстані 500 метрів від Києва.

Телефонуйте за телефонами наших відділів продажу: (093) 905-28-28, (067) 990-46-46 і приходьте на особистий перегляд. Кількість щасливих власників квартир в ЖК «Щасливий» з кожним днем зростає, приєднуйтесь до їх числа і  Ви!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий».

Усі новини