Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Щасливе свято відкриття дитячого садка у Петропавлівській Бборщагівці

Щасливе свято відкриття дитячого садка у Петропавлівській Бборщагівці

27-го серпня у Петропавлівській Борщагівці відбулось яскраве свято для дорослих та дітей – відкриття нового дитячого садка «Щасливий дитячий садок» в ЖК «Щасливий»

Дитячий садок компанія «НоваБудова» збудувала на замовлення сільської ради Петропавлівської Борщагівки. Тому, як і очікувалось, на святі були присутні шановані представники міської влади. Символічний ключ від дитячого садка голові Петропавлівсько-Борщагівської ради Олексію Івановичу Кодебському вручив генеральний директор компанії «НоваБудова» Євген Савочка. В свою чергу сільський голова передав ключ директору дитячого садка Кучерук Валентині Степанівні. Також до привітань приєднався голова Києво-Святошинської районної адміністрації Смірнова Мирослава    Михайлівна.

На святі в ЖК «Щасливий» були присутні й усім відомі гості компанії «НоваБудова». Телеведуча та обличчя компанії Ольга Фреймут урочисто перерізала стрічку до дитячого садка і привітала маленьких героїв свята та їх батьків. А наповнили програму особливою яскравістю прекрасні виконавиці та усіма любимі «Голос країни» - Віталіна Мусієнко, переможниця шоу в поточному році та володарка квартири в ЖК «Щасливий» та Анастасія Багінська, юна учасниця шоу «Голос. Діти», вони потішили присутніх своїми пісенними талантами.

Всі діти змогли вдосталь погратися, тому що на святі були батути, надувні гірки, поні, весела музика та смаколики, ніхто не залишився байдужим.

Смачної солодкої вати та лимонаду від кафе «Coffee & Flowers» вистачило на всіх, в тому числі і на дорослих, які змогли знову відчути улюблені смаки з дитинства. А завершилося свято в ЖК «Щасливий» цікавим розіграшом приємних призів під час справжньої дитячої лотереї.

Нехай кожен день у новому дитячому садочку буде для кожної дитини щасливим та цікавим!

Усе найкраще в ЖК «Щасливий»!

Усі новини