Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Спортивні досягнення разом з академією UCSA - розповідаємо, як пройшов перший турнір з футболу

Спортивні досягнення разом з академією UCSA - розповідаємо, як пройшов перший турнір з футболу

06 листопада 2017

Як завжди, компанія «НоваБудова» продовжує турбуватися про якість життя українців. І це не лише про будівництво і створення житлових комплексів з приємною і функціональної атмосферою для життя. Це про те, наскільки важливий внесок в молоде покоління, їх розвиток і здоров'я. А  саме таким потужним інструментом для молоді є спорт - вважають в спортивній академії UCSA, яка недавно, 28-29 жовтня, провела свій перший турнір з футболу!

У турнірі взяли участь діти 14-15 і 16-17 років зі шкіл Київської області - Боярки, Вишневого та Тарасівки. Турнір пройшов у новому критому футбольному стадіоні академії. Перші місця поділили між собою 3 боярські школи: команда школи №1 отримала золото, учні школи №3 отримали почесне 2-е місце, а бронзове 3-е виграла команда школи «Виноградник». І гравцям, і вболівальникам було приємно оцінити рівень проведення спортивного заходу.

Разом з компанією «НоваБудова» турнір підтримала громадська спілка «Новий шлях». А організатори висловили бажання проводити його на постійній основі, особливо у вільний для школярів час весняних і літніх канікул.

Ми раді підтримувати такі проекти, які вносять добрий внесок у розвиток дітей і сприяють формуванню здорових звичок для майбутнього молоді в нашій країні.

Усі новини