Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Стартує продаж 2-го будинку житлового комплексу «Щасливий» у Львові!

Стартує продаж 2-го будинку житлового комплексу «Щасливий» у Львові!

12 березня 2018

В Личаківському районі Львова триває будівництво житлового комплексу комфорт-класу від компанії «НоваБудова». І раді вам повідомити, що у продаж надійшла черга №2!

Другий будинок у ЖК "Щасливий" буде налічувати 16 поверхів та 210 квартир з різноманітними плануваннями та площею. Для будівництва ми застосовуємо тільки якісні матеріали. Каркас будинку - міцний залізобетонний моноліт, стіни - червона цегла, а для утеплення використовуємо мінеральну вату. Наразі також облаштовуємо дорогу від комплексу до Глинянського Тракту та швидкими темпами просуваються роботи з облаштування підземного паркінгу.

З завершенням будівництва вся територія комплексу буде закритою та знаходитись під цілодобовою охороною. В ЖК «Щасливий» ми робимо ставку і на наповнену інфраструктуру: спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку та дозвілля, а прикрасою комплексу буде фонтан та гарно облаштована і озеленена територія. Це подарує вам атмосферу власного європейського кварталу, де затишок і комфорт мешканців знаходяться на першому місці.

Мрієте про нову квартиру у комплексі комфорт-класу? Для вас є особлива пропозиція: перші квартири, що надійшли у продаж будуть реалізовані за найвигіднішою ціною. Покваптесь та забронюйте свою! Телефони відділів продажу: ‎(032) 229-52-72, ‎(067) 235-18-37. Завжди раді допомогти обрати та порекомендувати найкращий з варіантів!

Усі новини