Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Розпочато продаж нової черги ЖК «Щасливий» у Петропавлівці

Розпочато продаж нової черги ЖК «Щасливий» у Петропавлівці

Нашим інвесторам та всім, хто тільки збирається придбати житло, компанія «НоваБудова» повідомляє, що розпочато продаж квартир у новій черзі по вул. Оксамитовій, 20-В! У цьому 11-поверховому будинку, загальною площею 5 335,7 м2 буде налічуватись 110 квартир з функціональним і продуманим плануванням. Розташовується нова черга в нашому комплексі «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці, там наразі вже 7 будинків успішно введені в експлуатацію. Наш комплекс сподобається усім, хто мріє оселитись неподалік природи та міста одночасно. ЖК «Щасливий» знаходиться на відстані 600 м від Кільцевої дороги, де знаходяться зупинки громадського транспорту, звідки можна всього за 10 хвилин дістатись до станції метро «Житомирська» та «Академмістечко», а також є супермаркети «Епіцентр» і «Billa».

Також досить розвинена інфраструктура і в середині комплексу «Щасливий»: тут функціонує дитячий садок, є кафе, магазини, а ще аптеки, салон краси, дитячі майданчики і спортивне поле.

Поспішайте дізнатись про квартири у новому будинку! Телефонуйте за номерами відділу з продажу: (044) 228-63-61. (067) 990-46-46, завжди раді відповісти на усі ваші запитання та повідомити вам про найкращі пропозиції.

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!

Усі новини