Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Будівельні новини від компанії «НоваБудова»

Будівельні новини від компанії «НоваБудова»

Шановні інвестори!

Компанія «НоваБудова» продовжує знайомити Вас з етапами будівництва у Петропавлівській Борщагівці, а також із самими найактуальнішими пропозиціями в ЖК «Щасливий».

Як і раніше, динамічними темпами просувається будівництво у комплексі по вул. Яблуневій у Софіївській Борщагівці. Слід додати, що інфраструктура району постійно  розвивається і одночасно наповнюється інфраструктура та ЖК «Щасливий». Вже зараз в будинку по вул. Яблуневій, 5-А, Б В відчинені продуктовий та ветеринарний магазини. А з часом в будинку 13-А, Б буде працювати супермаркет «Фора», що дозволить жителям легко придбати усе необхідне, не полишаючи межі власного комплексу. Зовсім поряд, у вже зведеному 10-поверховому будинку по вул. Яблуневій, 13-В, Г продовжуються штукатурні роботи, заливається стяжка. А нашим інвесторам у цьому будинку нагадуємо, що тут у продаж надійшли комірчини. Активно зводиться також 4-а черга по вул. Яблуневій, яка вже збудована до 7-го поверху, а поряд на етапі будівництва 3-го поверху знаходиться 5-та черга.

У Петропавлівському комплексі «Щасливий» в будинку по вул. Соборній, 14-А, Б, В продовжуються внутрішні оздоблювальні роботи у під’їздах, виконана сантехнічна та електрична розводки. Біля будинку зараз проходить оформлення прилеглої території. Паралельно з цим по вул. Оксамитовій, 20-А, Б, В перші секції збудовані до 6-го поверху, у квартирах розпочинаються роботи із зведення міжкімнатних перегородок. Також нагадуємо нашим інвесторам у будинку по вул. Соборній, 10-Д/1, що у вашому будинку у продажі є комірчини на поверхах!

Тому не відкладайте, адже у нас є пропозиція саме для Вас! За детальною консультацією звертайтеся у наші відділи продажу в Петропавлівській Борщагівці: (093) 905-28-28, (067) 990-46-46 та Софіївській Борщагівці: (044) 223-76-76, (067) 885-40-40, приходьте на особистий перегляд Вашої нової квартири та оточіть себе щасливою атмосферою ЖК «Щасливий»!

ЖК «Щасливий»: щастя – близько!

Усі новини