Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Урочисте відкриття ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці!

Урочисте відкриття ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці!

Всього за кілька днів завершується будівництво перших 5-ти будинків ЖК «Щасливий» у с. Петропавліська Борщагівка. За цієї нагоди 17 жовтня компанія «НоваБудова» влаштовує урочисте відкриття комплексу і запрошує всіх на фестиваль «Щаслива сім’я»! У програмі буде святковий концерт, в якому візьмуть участь переможець «Голос країни - 2015» Антон Копитін та гурт «Gravitation». Всі бажаючі зможуть особисто поспілкуватися з чарівною Ольгою Фреймут і взяти у неї автограф! Відвідувачів цього яскравого сімейного фестивалю пригостять смачним пловом. Ведучий свята розіграє в лотерею цінні призи і, звичайно, суперприз - путівку на двох до екзотичної країни! А для дітей облаштують містечко розваг з батутами, досхочу покатають на поні, подарують море подарунків за участь у веселих конкурсах та покажуть грандіозне шоу великих мильних бульбашок!

На вулиці Леніна 10 за період з осені 2012 р. і до цього часу з’явилося 5 комфортних  багатоквартирних будинків. По 10-11 поверхів кожен. Всі будинки були здані вчасно, деякі – достроково, що дало мешканцям можливість зробити ремонти і переїхати у власні квартиру на декілька місяців раніше. Усього в цьому комплексі вже збудовано близько 66 000 м2!

В будинках людям подобаються зручні планування, гарні ліфти, доглянута прибудинкова територія, чистота у під’їздах. Увесь комплекс знаходиться під наглядом власного ЖЕКу і під цілодобовою охороною міліції. Активно розвивається власна інфраструктура. На сьогоднішній день у комплексі є продовольчі магазини «Лесик» і «Щасливий», аптека, два салони краси, кафе Coffee&Flowers, швейне ательє, салони гардин, декору та кухонь. Нових покупців приваблює також мультифункціональне спортивне поле, гарний ландшафтний дизайн з фонтаном, чудові дитячі майданчики і дитячий садок, котрий будується. Тому на очікуваному святі буде де сфотографуватися і неповторно провести час у колі друзів!

Більшість жителів відмічають вдале розміщення комплексу. Поряд супермаркети «Білла», «Ашан», «Епіцентр», «4room».  З багатьох вікон – розкішний вигляд на озеро. Комплекс знаходиться на відстані 600 метрів від Кільцевої дороги м. Києва! Добиратися досить зручно: всього 10 хвилин до станції метро «Академмістечко» та «Житомирська». На сьогоднішній день ще є вільні квартири у деяких будинках. Також в нашому комплексі продаються офісні приміщення. Якщо Ви вирішили приєднатися до мешканців ЖК «Щасливий», телефонуйте негайно: (044) 228-63-61, (093) 905-28-28, (067) 409-36-36, (050) 926-03-80.

Отже, чекаємо Вас на урочистому відкритті ЖК «Щасливий» у Петропавлівці! Не пропустіть яскравого свята!

Усі новини