Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > У продажі останній будинок на Яблуневій у ЖК «Щасливий»! Скористайся шансом, інвестуй вигідно в найкращу новобудову Софіївської Борщагівки!

У продажі останній будинок на Яблуневій у ЖК «Щасливий»! Скористайся шансом, інвестуй вигідно в найкращу новобудову Софіївської Борщагівки!

03 квітня 2019

Неймовірні новини! Протягом останніх днів користуються попитом квартири у найкращому будинку Софіївської Борщагівки, у ЖК «Щасливий» на Яблуневій, 11. Його збудовано у комплексі комфорт–класу, але прирівнюється він до бізнес–класу!

Етапи будівництва та технології:

  1. Монолітно–каркасні роботи завершені у секціях 4–7. Протягом декади заплановане завершення монолітних робіт у секціях 1–3. Технологія будівництва дозволяє зводити квартири з вільним плануванням, і компанія «НоваБудова» застосувала елементи ергономіки. Стіни вийшли ідеально рівні, а висоту стель збільшили до 2,7 м.

  2. Вдосконалено шумоізоляцію. Тепер стіни між квартирами складаються із трьох шарів: два з газоблоків, всередині яких прошарок з мінеральної вати.

  3. Теплий дах — це ще одна інновація. На монолітну плиту викладається шарами пінопласт, сітка, керамзитобетонна суміш, стяжка. Все це перекривається руберойдом. Залита стяжка у 7 секції, найближчими днями розпочнеться настилання руберойду.

  4. Монтуються віконні рами і металопластикові вікна у 7–й секції. Днями такі ж роботи розпочнуться у секціях 5 та 6.

  5. Проведено електрику. Оштукатурюються сходові клітки.

Чому інвестувати вигідно у цей комплекс?

На території житлового комплексу «Щасливий», що розташований за 300 метрів від Кільцевої дороги, знаходяться дитячий садочок, туристична агенція, аптеки, кав’ярня, супермаркет «Фора» та інші заклади. Поруч: клініка «Добробут», супермаркети «АТБ» і «NOVUS».

Підземний паркінг вже у продажу! Поспішай інвестувати у безпеку авто, кількість місць обмежена!

Весь комплекс знаходиться під охороною 24 години на добу. У розпорядженні служби охорони 40 камер спостереження та пост охорони. Для дітей облаштовано дитячий майданчик, а для дорослих — фонтан та зона відпочинку.

У планах компанії «НоваБудова» — будівництво торговельно–розважального центру «Щасливий». Там будуть магазини, фітнес–центр, супермаркет, кафе, закусочні, бутіки та ще багато цікавого!

Скористайтеся шансом для вигідної інвестиції! Купуйте квартири у будинку бізнес–класу за ціною комфорту. Для інвестицій доступні різні планування. Однокімнатні квартири від 34 м2  та двокімнатні — від 53,5 м2.

Приходьте на огляд квартир! Адреса відділу продажу: с. Софіївська Борщагівка, 5–А, тел.: (067) 663 86 10, (044) 499 25 43.

Усі новини