Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Життя – це відпочинок у квартирі в спальному районі Львова від «НоваБудова»

Життя – це відпочинок у квартирі в спальному районі Львова від «НоваБудова»

16 квітня 2018

В шаленому ритмі сучасного робочого тижня всі хочуть насолодитися комфортом, затишком та розслабитися на повну. Все це гармонійно поєднано в ЖК «Щасливий» у Львові. Від самого початку він створювався з розумінням того, що життя має бути комфортним.

Житловий комплекс класу "комфорт" уособлює наявність всього, що необхідно для дозвілля та відпочинку. Окрім цього, на території комплексу будуть розміщені дитячі майданчики, футбольне поле, місця для відпочинку, торгові точки на перших поверхах і навіть фонтан. Навколишня місцевість теж рясніє гарними місцями для відпочинку на природі та риболовлі. Але, варто пройти 5 хвилин пішки, ви вже на зупинці, і протягом 30 хвилин ви вже в центрі міста та його подій.

У даний час, в комплексі вже будується другий будинок, монолітний каркас, якого знаходиться на рівні п’ятого поверху. Перший, по вулиці Біговій 17-А, збудований, там завершують оздоблювальні роботи. Це означає, що ваші можливості у виборі квартири з сучасними плануваннями зросли вдвічі!

Варіант купівлі квартири передбачає не тільки житло на стадії будівництва або з стандартним ремонтом. Також ми пропонуємо квартири з євроремонтом та меблюванням. Достатньо зателефонувати за телефонами: (032) 229-52-72, (067) 235-18-37 або приїхати особисто у відділ продажу за адресою вул. Чайковського, 26 у Львові. Живіть в ЖК «Щасливий», і нехай відпочинок стане вашим стилем життя!

Усі новини