Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Початок продажу у 4-ій черзі в ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій!

Початок продажу у 4-ій черзі в ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій!

В ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці продовжується активне будівництво. Раді повідомити вам, що нова черга по вул. Яблуневій.9-Г,Д, вже в продажу!

Житлова площа 10-поверхового будинку 9-Г,Д складає 9 100,35 м2 і на даний момент знаходиться на етапі зведення коробки будівлі. Усього в комплексі «Щасливий» у Софіївській Борщагівці буде налічуватись 8 десятиповерхових будинків, два з яких успішно здані в експлуатацію і заселяються, 4 будинки знаходяться на етапі будівництва, а два інших на стадії проекту.

У квартирах від компанії «НоваБудова» на момент здачі будинків обов’язково виконана лазерна стяжка стін та підлоги, виведена електрика та сантехніка, встановлені металопластикові вікна фірми «КВЕ», двері, а також італійський двоконтурний газовий котел та радіаторні батареї з індивідуальним регулюванням температурного режиму. Також для зручності наших інвесторів ми запропонували ще одну приємну та зручну можливість придбання квартири з готовим ремонтом.

Окрім житлових будинків в ЖК «Щасливий» будуть розміщені дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, власний фонтан, а також підземний паркінг. Комплекс огороджений і знаходиться під охороною, що забезпечує спокій його жителів. Тому ЖК «Щасливий» - це продумане місце для відкриття свого бізнесу, адже компанія «НоваБудова» надає можливість придбання комерційної нерухомості.

За консультацією звертайтесь в наш відділ з продажу, що знаходиться на вул. Яблуневій, 5-А або телефонуйте нам за номерами телефонів: (067) 735-76-76 та (063)614 63 61. Ваша нова і зручна квартира чекає на вас в ЖК «Щасливий».

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!

Усі новини