Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Мій дім - моя фортеця в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці

Мій дім - моя фортеця в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці

Шановні клієнти та всі бажаючі придбати квартиру в ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці! З кожним днем здійснюється чиясь мрія – купити житло європейського рівня, практично, в межах міста Києва! Адже будинки  ЖК «Щасливий» «ростуть» день у день. Швидко упорядковується територія будинків, які заселяються.

В будинку на Леніна 10-А завершений монтаж газової розводки нежитлових приміщень на 1-ому та цокольному поверхах – встигніть першими розвинути власний бізнес в ЖК «Щасливий»! В першому будинку комплексу, на Леніна 10 –А, вже давно живуть щасливі власники квартир.

Тим часом, у другому будинку, який зданий в експлуатацію, на вул. Леніна –Б, завершили укладання бруківки на подвір’ї, а також- перед входом у цокольне приміщення. Завершився монтаж ліфтів, і зовсім скоро можна буде взятись до ремонту у квартирах. Активними темпами проходить розводка газу. Закінчились роботи в нежитлових приміщеннях: покрівля цокольних приміщень та встановлення перил у підвалах.

У третій черзі будівництва, в будинку на Леніна 10-В, активними темпами проходять фасадні роботи з утеплення будинку. Раді повідомити вам, що внутрішні роботи по заливці стяжки підлоги у квартирах вже виконані. Завершується монтаж радіаторів та підвіконників у квартирах. У під’їздах майстри завершили шпаклівку стін. Раді вам повідомити, що будинок здається на 3 місяці раніше задекларованих термінів.

У сусідньому будинку, на Леніна 10–Г, триває будівництво 8-го поверху! Паралельно будівельники роблять розводку сантехніки у квартирах.

У 5-ій черзі будівництва на Леніна –Д, вже готова монолітна плита, проходить базування цокольного поверху з ФБС-блоків.

Компанія «НоваБудова» втілює у життя головні мрії сучасних людей про домашнє затишне вогнище. Кожен покупець квартири в ЖК «Щасливий» може впевнено назвати свій дім власною фортецею. Таких обжитих будинків вже 8: у м. Вишневому, Софіївській та Петропавлівькій Борщагівках. Це більше, ніж 800 сімей, кожна з яких має нерухомий капітал європейської якості.

Відвідайте наші відділи продажу, поцікавтесь нашим досвідом та якістю. «НоваБудова» - це ключ до вашого особистого комфорту. Детальну інформацію вам охоче нададуть за телефонами: (067) 409-36-36 і (067) 990-46-46

Усі новини