Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Бути щасливим – у ваших руках!

Бути щасливим – у ваших руках!

Просто зараз у Вас є невід’ємне право на найкращу долю. Почніть вкладати саме в те, що Вас цікавить по-справжньому. Вкладіть їх у свій будинок, у свою сім’ю. Те, що Ви можете на 100% жити так, як забажаєте, це не просто мотивація. Настав час взяти до рук ключі від потрібних дверей! Як це зробили інвестори з будинків житлового комплексу «Щасливий» на вулиці Леніна. Ось, до чого це призвело:

В будинку 10-А вже цілий рік живуть щасливі господарі. Від ремонту у квартирах мешканці цього будинку перейшли до розвитку бізнесу в офісних приміщеннях. Одразу під будинком активно оновлюється проїжджа частина: вже встановлюють світлофор.

Мешканці будинку, 10-Б пожвавлено роблять ремонт. Більшість вже чудово облаштувались. Для них це перша зима у власному будинку.

Також активно зайнялись ремонтом власники квартир на Леніна 10-В. У дворі комплексу сьогодні відбулось підключення та перший пробний запуск фонтану. Фонтан готують до відкриття весною – тоді він буде запущений на повну потужність і стане пам’яткою Петропавлівської Борщагівки.

У введеному в експлуатацію будинку по Леніна 10-Г (січень, 2015 р.):

- встановили двері у під’їздах;

- інтенсивно ведуться штукатурні роботи у квартирах;

- активно кладуть плитку у парадній.

Квартири будинку швидко розкуповуються, покваптесь на зустріч з мрією про сучасний будинок біля озера! Справи компанії «НоваБудова» йдуть блискуче,  всупереч усім обставинам, і скоро буде споруджена «коробка» будинку 10-Д. Відразу після цього розпочнеться продаж квартир у ньому. Зараз проходить кладка 6 поверху. Усі будинки комплексу – цегляні. Утеплені за австрійською технологією. Кожна квартира оснащена італійським газовим котлом, який підігріває і систему опалення, і воду. Вода – київська. Електроенергія – київська. Маршрутки від комплексу – київські. А повітря – заміське, свіже і надихаюче радіти життю на повну! І ціни зовсім не київські – набагато дешевше, запитайте просто зараз у відділі продажу: 044-228-63-61, 067-990-46-46.

І нехай Ваше життя б’є ключем, немовби райдужний фонтан!

Усі новини