Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Перший поверх на Леніна 10-Б: будівництво набирає обертів!

Перший поверх на Леніна 10-Б: будівництво набирає обертів!

Нагадуємо Вам, що ЖК «Щасливий» знаходиться на території села Петропавлівська Борщагівка, котре на протязі 3-х останніх років являється одним з найбільш динамічно розвинених в Україні. Третій рік поспіль Петропавлівська Борщагівка стає лауреатом Всеукраїнського конкурсу найкращого населеного пункту з благоустрою та охорони громадського порядку та зайняла 1 місце у номінації «село найкращого благоустрою»

ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці – це комплекс з п’яти десятиповерхових сучасних, якісно утеплених будинків та дитячого садочка. Будинок Леніна 10-Б – це друга черга цього житлового комплексу, яка буде введена в експлуатацію у грудні наступного року!

У будинку планується будівництво 200 квартир. Для тих, хто шукає невелику квартиру, особливо це стосується молодих сімей, тих хто проживає один або студентів, було розроблене планування 39, 7 кв.м.

Також хочемо нагадати. Що перші 10 квартир продаються за акційними цінами, тому не втратьте свій шанс стати щасливим власником за досить вигідної пропозиції!

Продаж квартир в ЖК «Щасливий» у Петропавлівці здійснюється без посередників, що мінімізує ймовірність фінансових махінацій. Також «НоваБудова» пропонує безвідсоткову розстрочку, а за умови 100% сплати надається знижка.

Для отримання додаткової інформації завжди будем раді бачити Вас у наших відділах продажу! Не втрачайте можливості відчути тепло власного житла!

Усі новини