Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Хід роботи над ЖК «Щасливий» (Львів): свіжі подробиці з будівництва

Хід роботи над ЖК «Щасливий» (Львів): свіжі подробиці з будівництва

10 лютого 2021

Третій будинок львівського житлового комплексу «Щасливий», який знаходиться на вулиці Біговій, перебуває на початкових стадіях будівництва. Однак квартири там і зараз користуються великою популярністю як серед інвесторів-підприємців, так і серед тих, хто давно мріяв про власне житло. І все завдяки високим темпам роботи і репутації забудовника. Крім того, поряд – іще два будинки, які вже здані у експлуатацію. Важлива перевага проекту – стабільність у роботі над ним. Будівництво йде чітко за планом і без затримок.

На нинішньому етапі відбувається робота над каркасом майбутньої багатоповерхової будівлі. Вже в цей час:

  • Повним ходом йде монтаж опалубки перекриття на третьому поверсі.
  • Почалося в’язання арматури цієї плити перекриття.

Незабаром плиту вже буде забетоновано, а це – важливий етап для всієї конструкції будинку.

Оскільки на ранніх етапах будівництва ціна на житло у новобудові є найнижчою і підвищуватиметься згодом поетапно разом із прогресом у створенні будівлі, саме зараз – особливо вигідний етап для купівлі квартири тут. Економія для тих, хто бажає нарешті жити у власній квартирі. І вигода для тих, хто інвестує у нерухомість задля подальшого її перепродажу з більшим прибутком. А завдяки тому, що від першого дня роботи вдається зберігати високий темп, якість та відповідність до графіків, строки будівництва будуть відповідати запланованим. 

Крім того, забудовник, компанія «НоваБудова», пропонує різні способи купити квартиру з найкращими умовами, наприклад, розтермінування. Тож телефонуйте за номерами 067 663 97 34 та 032 294 94 56 – і дізнавайтеся все про планування квартир та іншу інформацію. Також приходьте до наших відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.

Усі новини