Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий» у Софіївці: будь впевнений у майбутньому сьогодні!

ЖК «Щасливий» у Софіївці: будь впевнений у майбутньому сьогодні!

Шановні клієнти і ті, хто планує в недалекому майбутньому купівлю власного нового житла поблизу столичної Кільцевої дороги у Софіївській Борщагівці! Усього за 800 метрів від Києва завершується будівництво двох комфортабельних будинків від ЖК «Щасливий».

Раді повідомити вам, що до будинку на вулиці Щасливій, 50 прокладені зовнішні комунікації – вода, каналізація, електроенергія. По всіх квартирах встановлені вікна та підключені радіатори. Повністю утеплений фасад будинку.

На останньому 5-му поверсі підходять до завершення штукатурні роботи. На даний момент триває процес заливки стяжкою підлоги. У 5 та 6 секціях почали встановлення вхідних дверей, наступний етап – підключення газових котлів. Підвальні приміщення вже з дверима, на наступному тижні там буде виконуватись стяжка.

Просуваються роботи у під’їздах: шпаклівка, фарбування, підготовка до декоративної стяжки спрей-фактура, також в 5 і 6 секціях спеціалісти укладають плитку. Закінчується оформлення входів в офіси. Ландшафт прибудинкової території вже вирівнюють.

Наздоганяє за об’ємами виконаних робіт останній будинок у цьому житловому комплексі – на вул. Щасливій, 61! Зараз висотники утеплюють фасад будинку та козирки на димоходах. До будинку вже підведені вода та каналізаційні системи стоку. Відносно решти комунікацій – на всі поверхи, окрім 5-го, провели електроенергію.

Скрізь встановлені вікна марки KBE. Найближчим часом на 5-му поверсі у 2-ій секції зведуть міжкімнатні перегородки. На наступному тижні розпочнеться оштукатурювання стін у квартирах 1, 2, 3, секцій, в 4-ій – ця робота вже виконана. В 3 та 4 секціях тривають сантехнічні роботи.

Вже в цьому році перший ЖК «Щасливий» у Софіївці буде збудований повністю, він складається з 5 комфортних будинків з екологічної червоної цегли. Щоб зустріти Новий рік з новим щастям, вже сьогодні відвідайте наш відділ продажу, який знаходиться за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул. Волошкова,74. Подробиці за телефонами: (044) 223-76-76 та (067) 735-76-76.  Запишіться на огляд сьогодні – щоденно квартири у нашому ЖК «Щасливий» у Софіївці активно розкуповують, адже за помірну вартість жителі отримують відмінну якість.

Увага! Термін здачі в експлуатацію будинку на вул. Щасливій, 50 перенесено на два місяці раніше.

Усі новини