Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Компанія «НоваБудова» - генеральний спонсор львівського зимового кубку «Ліги сміху»

Компанія «НоваБудова» - генеральний спонсор львівського зимового кубку «Ліги сміху»

20 грудня 2017

Що може зробити життя цікавішим? Сміх та позитив! «Ліга сміху» вкотре це доводить, лишаючись найпопулярнішим шоу України. Наша компанія теж у темі гумору знається неабияк. Ми дивимося, вболіваємо та сміємось, як і всі решта. А підтримати такий проект, ми були просто зобов’язані, оскільки він дарує теплий позитив та яскраві емоції.

Ось так, 17 грудня, минулої неділі, ЖК «Щасливий» та «НоваБудова» виступили в якості генерального партнера львівського етапу кубка Ліги сміху, зима 2018.

За кубок змагалися команди з різних регіонів. Господарі турніру – «Загорецька Людмила Степанівна» (м. Львів). Гості: «Замок Любарта» (м. Луцьк), «Відпочиваємо разом» (м. Хмельницький), «Вінницькі» (м. Вінниця), Луганська збірна (м. Луганськ). До речі, одним з членів журі, виступав Микола Тимоцко - керівник ЖК «Щасливий» у Львові.

У наполегливій боротьбі, з мінімальною перевагою, перемогу святкувала команда з Хмельницького – «Відпочиваємо разом». Вона й отримала кубок, який вручив переможцям Андрій Садовий, мер міста Львова.

Дивіться улюблене шоу з «НоваБудова», вболівайте за команди і завжди залишайтеся в чудовому гуморі!

Усі новини