Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Кращий час купити квартиру: по вул. Біговій, 17 добудовується будинок!

Кращий час купити квартиру: по вул. Біговій, 17 добудовується будинок!

13 листопада 2017

Будівництво від компанії «НоваБудова» - це завжди надійно і в строк. У ЖК «Щасливий» в Личаківському районі по вул. Біговій, 17 до завершення підходить будівництво 1-го 16-поверхового будинку!

Будинок з монолітним каркасом, виконаний з керамоблоків і утеплений мінеральною ватою вже побудований до останнього поверху і зараз йдуть роботи з оформлення фасаду. Разом з цим тривають роботи всередині будинку: майстри кладуть плитку в коридорах, на сходових майданчиках, штукатурять і фарбують стіни, оформляють парадні. На 90% виконано монтаж вікон в будинку. На перших 4-х поверхах квартири можна пройти і подивитися з нашими менеджерами, щоб оцінити планування та передбачувану обстановку.

Ми звикли йти від застарілих рішень і пропонувати нашим жителям практичні і комфортні підходи, якими користуються в усьому світі. Одним з таких стандартів є 1-й поверх у вигляді затишного і презентабельного холу з ресепшеном, кімнатою для відпочинку та очікування, приміщенням для зберігання громіздких речей, які не зручно піднімати і спускати кожен раз. Разом з цим, увагу буде приділено і навколишній площі навколо будинку і в самому комплексі: ландшафтний дизайн, озеленення, а також доріжки, лавочки для відпочинку та фонтан.

Уже зараз поруч з першим будинком комплексу ми робимо дорогу, яка буде служити зручним виїздом на Глинянскій Тракт і також вести назад до будинку. Також повним ходом йде робота з підземного паркінгу, в якому буде 210 місць.

Будинок на Біговів передбачається до здачі вже в IV кварталі 2017 року! Дізнайтеся про квартири і встигніть придбати квартиру за старою ціною 12 500 грн/м2 перед підвищенням! Телефонуйте: (032) 229-52-72, (067) 235-18-37

Усі новини