Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Нинішній етап будівництва ЖК «Щасливий»

Нинішній етап будівництва ЖК «Щасливий»

27 червня 2019

Повним ходом продовжується будівництво ЖК «Щасливий» у Львові на вулиці Бігова, 17. До здачі в експлуатацію залишились лічені місяці, тож команди фахівців працюють над фінальними етапами підготовки приміщень.

Наприклад, там наразі:

  • закінчуються внутрішні роботи по штукатурці та стяжці безпосередньо у квартирах. Далі ці процедури будуть виконувати в комерційних приміщеннях та коридорах;
  • до десятого поверху включно вже повністю вкладено плитку в коридорах. Плитка вже покриває біля 60% пожежної сходової та одну п’яту центральної сходової будівлі;
  • на третину готовий мокрий фасад і наполовину – вентильований фасад;
  • установлюються щитки, тоді як розвідка електромережі вже остаточно готова у всіх житлових приміщеннях;
  • триває облаштування батарей, котлів та систем сантехнічного обладнання. Цю роботу закінчать на початку наступного місяця.

Також триває робота над ліфтами. На різних поверхах уже встановлюють двері. Важливим кроком є початок роботи над пожежною безпекою в будівлі. 

Команди професіоналів працюють не лише в будинку, а й за його межами – над навколишньою територією. Зараз повним ходом проект готують до приєднання до міських комунікацій постачання електрики, газу і води. У підземному паркінгу в якості покриття буде встановлено спеціальну бруківку. Зараз там закінчують підготовку до її монтування.

Завітайте до нас на перегляд, щоб побачити, як будинок мрії поступово з проекту перетворюється на дійсність. Дзвоніть за номерами телефонів: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18, а також приходьте безпосередньо в офіси компанії «НоваБудова» на вулиці Чайковського, 26 або на проспекті В. Чорновола, 67.

Усі новини