Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Новини будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

Новини будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

Дорогі мешканці та інвестори!

Традиційно компанія «НоваБудова» інформує Вас про етапи будівництва ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці.

1-а черга, будинок на вул. Яблуневій, 5-А, Б, В повністю добудована, на даний момент облаштовується прибудинкова територія. 2-а черга на вул. Яблуневій, 13-А, Б знаходиться на етапі будівництва 10-го поверху, в будинку ведуться внутрішні роботи та чорнова штукатурка. Слід зазначити, що в ЖК «Щасливий» на вул. Яблуневій буде також збудований дитячий садок. Це буде зручне рішення для мешканців комплексу з дітками. На даний момент залитий фундамент майбутньої будівлі садка.

3-тя черга на вул. Яблуневій знаходиться на етапі будівництва 3-го  поверху. Також заливаються фундаменти для 4-ої та 5-ої  черги.

Розширення і розвиток інфраструктури Софіївської Борщагівки проходить просто безперервно. Це дозволяє мешканцям насолодитися тишею природи і свіжим повітрям, при цьому поряд усі переваги столичного життя. Наприклад, вже зовсім скоро на вул. Кільцевій, 14 відкриється найближчий до мешканців ЖК «Щасливий» ресторан швидкого харчування «McDonalds», який розміщуватиметься прямо навпроти комплексу. Також на вул. Щасливій, 61 відкритий салон краси «Merigold», який пропонує широкий спектр послуг для своїх клієнтів, поєднуючи професіоналізм та індивідуальний підхід. А поряд з салоном знаходиться зупинка маршрутного таксі №904, яка дозволяє зручно дістатися до станцій метро «Теремки», «Іподром», «Виставковий центр».

Щоб отримати усю необхідну консультацію, а також прийти, щоб побачити квартиру особисто, звертайтесь за телефонами наших відділів продажу в Софіївській Борщагівці: (044)223-76-76 та (067)885-40-40.

Покваптесь стати власником квартири у прекрасному районі, який поєднав зручності мегаполісу та тишу заміських будинків. Ваша нова квартира чекає на Вас!

Усі новини