Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Офіси та нежитлова нерухомість у ЖК «Щасливий» у Львові

Офіси та нежитлова нерухомість у ЖК «Щасливий» у Львові

19 серпня 2017

Нам завжди приємно пропонувати вам зручні можливості для придбання нерухомості. В ЖК «Щасливий» у Львові ми раді також надати вам варіанти комерційних приміщень для розвитку або відкриття власної справи

Нежитлові приміщення, які можуть використовуватися під офіси компаній та їх представництв, кафе, салони, магазини і супермаркети доступні у продажу в нашому комплексі. Приміщення будуть знаходитися на першому поверсі житлових будинків в ЖК «Щасливий». Зараз комплекс у будівництві й активно триває робота з першої черги, де будується вже останній 16-й поверх.

Ми підійшли до будівництва комплексно і не лише зводимо будинки, але робимо територію огородженою, з охороною, а також наповнюємо її приємними зручностями і необхідною інфраструктурою. Завдяки цьому інвестиційна привабливість району зростає, він розвивається і є перспективним для відкриття власного бізнесу або його просування.

Придбати комерційні приміщення ви можете за нашою унікальною ціною – 15 000 грн. за м2. З усіх питань придбання телефонуйте за номерами: ‎(032) 229-57-99, (067) 562-29-34. Не залежно від того, на якому етапі розвитку ваш бізнес, ми допоможемо підібрати найкращий варіант для ваших цілей. Чекаємо вас також за адресою відділу продажів ЖК «Щасливий» у Львові: вул. Чайковського, 26.

Обирайте найкраще у ЖК «Щасливий»!

Усі новини