Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Житлові комплекси «Щасливий» - щастя поруч!

Житлові комплекси «Щасливий» - щастя поруч!

Бажання мати власне житло – головна причина чому Ви цікавитесь нерухомістю. Безперечно, Ви шукаєте район з розвинутою інфраструктурою. Також важливо, щоб місце було тихим, а поблизу – озеро та ліс. Все це є в ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова». Тут мешканці:

- мають швидкий доступ до 2-ох ліній метро;

- живуть в цегляних будинках;

- користуються зонами відпочинку.

Є три ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова»: на відстані 800, 600 і 300 метрів від Києва, а також – три окремих багатоквартирних будинки.

1. За 600 метрів від Києва у Петропавлівській Борщагівці, розрахованому на 500 сімей, давно оселилися мешканці. 5 будинків комплексу витримані в одному стилі, з поєднанням білого та жовтого кольорів. Має чудові дитячі майданчики, фонтан. Розвинута інфраструктура – магазини, аптеки, банки.

На вулиці Леніна 10-А, Б І В живе приблизно 600 сімей, серед них є й знаменитості. Майже всі жителі закінчили ремонт.

Навкруги 200-квартирного будинку 10-Г:

- вже закінчили облаштування усіх комунікацій (водопроводу, каналізації, електроживлення);

- зробили зливову каналізацію;

- рівняють прибудинкову територію;

- у 1-4 під’їздах активно фарбують стіни;

- завершуються штукатурні роботи в кладових та цокольних приміщеннях.

В будинку 10-Д добудовують останній 11 поверх:

- половина будинку вже засклена;

- електроенергію та сантехнічні відводи розвели по точках до 10-го поверху.

2. 800 м від Києва:

У комплексі «Щасливий» у Софіївській Борщагівці, розрахованому на 500 сімей, давно вселилися жителі. Всі будинки введені в експлуатацію На території – безкоштовна парковка, зелені насадження. За благоустроєм слідкує свій ЖЕК. Вздовж будинків 50 і 61 (де продаються двокімнатні квартири від 60 до 72 м2), зробили ще один заїзд з розміткою дороги. До комплексу багато варіантів проїзду, а в годину-пік – вільно. Тому повітря тут чисте. Гаражі продаються у підземних приміщеннях. На подвір’ї – сучасні дитячі майданчики. Молодь, підлітки, мами з колясками відпочивають у міні-парку з турніками і лавками-гойдалками, гуляють на території елітного приватного сектору. Навколо комплексу є 3 магазини, ремонт одягу та взуття, хімчистка, СТО.

За 300 м від Києва по вул. Яблуневій споруджується новий комплекс. В 1-му будинку - 5 під’їздів, 11 поверхів. Вже готові 3 поверхи, перекривають четвертий. Коли тут можна буде придбати квартиру, дізнавайтесь з новин або за телефонами відділу продажу. Через дорогу від комплексу знаходяться мережеві гіпермаркети «Практікер», «Новус» та «Край», а за ними – живописне озеро, церква, школа. Дізнавайтесь більше за телефонами: (067) 409 36 36 (Петропавлівка), (067) 735 76 76 (Софіївка). Можливо, вже сьогодні Ви ступите на свій поріг!

Усі новини