Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Пропозиції від «НоваБудова» у ЖК «Щасливий» на Яблуневій

Пропозиції від «НоваБудова» у ЖК «Щасливий» на Яблуневій

У ЖК «Щасливий» по вулиці Яблуневій ми пропонуємо багато зручних варіантів для придбання житла. Ви можете обрати однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні квартири з ремонтом або без і почати інвестування як з моменту будівництва, так і придбати квартиру у вже готовому будинку.

Вже 3 будинки у нашому ЖК заселяються, довкола них оформлено прибудинкову територію, а на перших поверхах відкрились магазини і кафе.

Зараз тут ми ведемо будівництво державного дитячого садочка. Будівлю зведено, поруч починається підготовка до оформлення оточуючої території. Поруч з будівлею будуть зони відпочинку і великий дитячий майданчик. Дитячий садок розташований біля будинку 7-А. Будинок зведено і зараз тут проходять останні зовнішні та внутрішні роботи. Він очікується до введення в експлуатацію вже восени цього року. Паралельно у будівництві перебувають ще дві черги: Яблунева, 9-Г,Д і 9-А,Б,В. Ці об’єкти очікуються на початок зими цього року і весну 2018 року. У будинку 9-Г,Д триває будівництво останнього 10-го поверху, а в перших секціях фактично завершено утеплення та оформлення фасаду. Будівля по Яблуневій, 9-А,Б,В перебуває на етапі зведення 6-7-го поверхів.

Вже зараз ми обладнали комплекс шлагбаумом для машин, які заїжджають на територію, тут також працює охорона і ведеться відеоспостереження. А ваш автомобіль ви зможете залишати у зручному підземному паркінгу, який ми також запроектували тут. Приємним плюсом буде гарно оформлена територія та ефектний фонтан.

Звертайтеся за всіма питаннями за нашими номерами: (044) 393-08-42, (‎067) 691-60-06. І приходьте, щоб подивитися все особисто до нас у відділ продажів по вулиці Яблуневій, 5-А.

Усі новини