Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Розповідаємо про влаштування і усе нове в комплексі "Щасливий" на Яблуневій

Розповідаємо про влаштування і усе нове в комплексі "Щасливий" на Яблуневій

29 травня 2018

Змінити стандарти свого житла, придбавши квартиру – недостатньо. Важливо, щоб вона була комфортна, в популярному ЖК з сучасною інфраструктурою, знати нюанси просування будівництва та всі найсвіжіші новини. Тому, тримати в курсі усіх подій всіх наших інвесторів та жителів – одне із наших завдань. Сьогодні ми розкажемо вам, що означає для вас купівля житла класу комфорт в нашому ЖК «Щасливий» по вулиці Яблуневій.

Наші переваги – ваші зручності

Місце розташування комплексу - Софіївська Борщагівка, нічим не поступається центру столиці. Відстань від ЖК до Кільцевої дороги з розв’язкою в сторони Теремків та Академмістечка, усього 300 метрів. Пройшовши п’ять хвилин пішки, ви потрапите на зупинку маршруту №904, котрим можна доїхати в напрямку ВДНГ та Іподрому. В комплексі вже експлуатуються 6 будинків. Важлива інформація для тих, хто шукає квартиру. Останній будинок в комплексі незабаром надійде в продаж.

Створюючи настрій

Комплекс закритого типу, уособлює в собі зручну внутрішню атмосферу, одну із найважливіших складових, яку ми скрупульозно продумуємо та вибудовуємо, корегуючись сучасними вимогами.

Довершеною складовою є дитяче містечко, яке поєднало в собі усе необхідне для дітей будь-якого віку. Гойдалки, гірки, каруселі встигли оцінити наші маленькі мешканці, а «фішкою» містечка, став батут, який збирає багато прихильників.

2 кроки і прийшов!

Жителів комплексу стає все більше, і разом з цим зростає та розвивається зручність його інфраструктури.

Відносно нещодавно, в комплексі відкрились магазини із свіжими фруктами та овочами, смачними солодощами та сухофруктами - «GreenGo» и «Four seasons». Для поціновувачів подорожей, відкрив свій офіс в комплексі туроператор «Happy Island». Магазин «Світ квітів» запропонує вам найкращі квіти для будь-якого приводу та настрою. У вас є домашній улюбленець? Зоомагазин «Барні» зі своїм асортиментом завжди до ваших послуг. Також в ЖК є спеціалізовані магазини, де ви зможете обрати меблі чи двері. Вже давно працюють аптека, супермаркет «Фора», декілька кафе, де варять найсмачнішу каву та декілька продуктових магазинів.

Серед усієї інформації, що надається для наших мешканців, корисною може стати пропозиція по індивідуальним дизайнерським ремонтам від забудовника, які будуть виконані максимально швидко та якісно.

Ми будемо раді, якщо інформація була для вас корисною. А якщо вас зацікавила квартира в нашому ЖК, телефонуйте нам за телефонами: (044) 393-08-42, (067) 691-60-06, ми відповімо на усі ваші запитання. Живіть щасливо в ЖК «Щасливий»!

Усі новини