Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Найцікавіше від «НоваБудова»!

Найцікавіше від «НоваБудова»!

Дорогі відвідувачі нашого сайту, а також інвестори ЖК «Щасливий»! Прийшов час розкрити усі найцікавіші факти про компанію «НоваБудова» за 2014 рік. Звісно, більшості з вас найцікавіше дізнатись про докази нашої надійності. Про те, що на нас можна покластися, свідчать перераховані нижче факти:

1. У Софіївській Борщагівці за цей рік з’явилося два п’ятиповерхових будинки з червоної цегли.

2. Будинок на Щасливій, 50 почали будувати в січні 2014 року. В поточному грудні там вже живуть люди та активно роблять ремонти. У цій новобудові - 105 квартир.

3. Будинок на Щасливій, 61 почали будувати у лютому 2014 року. І на даний момент він вже більш, ніж місяць в експлуатації, деякі мешканці вже завершують ремонти, щоб зустріти Новий рік у теплі та затишку. У новому будинку – 85 квартир.

4. Незважаючи на поточну ситуацію в країні, «НоваБудова» ще у 2014 році забезпечила кожну квартиру усіма необхідними благами цивілізації (вода, газ, світло). До речі, вже можна підключити інтернет.

5. Перед будинками встановлені сучасні дитячі майданчики з гумовим покриттям підлоги.

6. За всю історію компанії «НоваБудова» ні разу не трапилось «заморожування» будівництва.

7. Продовжується підписання актів «Прийому-передачі» квартир. Запрошуємо в ЖЕК по ключі від вашої квартири. Інформація за телефоном: (096) 578 43 62.

8. Для усіх мешканців ми готуємо комори , зараз там проходять штукатурні роботи. До речі, купити комірку можна хоч зараз. Телефонуйте у відділ продажу: (044) 223 76 76 і (067) 735 76 76. За цими номерами дізнавайтесь, як безкоштовно дістатися на огляд або вибрати квартиру із тих варіантів, які залишилися.

9. Далі – більше: активно будується наш ЖК «Щасливий» , всього за 300 м від Кільцевої дороги столиці, на вулиці Яблуневій вже залита фундаментна плита першого об’єкту. В комплексі буде дитсадок та спортивні майданчики.

Хто залишився без свого житла у цей непростий час, покваптесь вкласти гроші у нерухомість європейського рівня! Зробіть собі шикарний подарунок до Нового року! Він залишиться Вам на довгі роки! Подивіться та переконайтесь, що у нас найкраща якість та розташування – в екологічно чистому, затишному, тихому районі. Тут казково гарно і цілковито вільно дихається! Кожного дня готових квартир стає все менше!

Нагадуємо, що детальні новини ви можете дізнаватися на нашому форумі novabydova.org. Щасливих свят в ЖК «Щасливий»!

Усі новини