Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Спілка «Новий шлях»: про здоровий спосіб життя для молоді

Спілка «Новий шлях»: про здоровий спосіб життя для молоді

30 березня 2018

Ім'я Славка Святинчука відомо багатьом школярам і підліткам. Адже зустріти його можна саме там - при відвідуванні освітніх установ. Слава, шляхом оповідань, намагається донести наскільки шкідливим і небезпечним є вплив наркотиків, алкоголю і закликає вести здоровий спосіб життя.

Життя Слави ще з юних років складалося неблагополучно. Згубні звички не дозволяли нормально жити. Після цього він переглянув своє ставлення до життя і сам почав закликати підлітків і молодих людей не повторювати таких помилок.

До підтримки діяльності музиканта приєдналося співтовариство «Новий шлях». Три місяці поспіль Слава разом зі спільнотою відвідували школи в 9 містах України.

Зараз молодь дуже вразлива і потребує допомоги оточуючих. Іноді вчасно сказані слова підтримки або скерування можуть допомогти стати на правильний шлях або навіть зберегти чиєсь життя. Компанія «НоваБудова» разом зі спільнотою «Новий шлях» з радістю підтримують таку важливу діяльність.

Спільнота «Новий шлях» заснована в 2017 році компанією «НоваБудова». Спілка займається благодійністю на території України і на сході, зокрема. Також допомагає дітям-сиротам та проводить соціальні роботи.

Усі новини