Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Будівництво продовжується: свіжі новини від ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

Будівництво продовжується: свіжі новини від ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці

Шановні інвестори!

Компанія «НоваБудова» продовжує тримати Вас в курсі найактуальніших новин будівництва та пропозицій у Софіївській Борщагівці.

Отже, 2-га черга по вул. Яблуневій, 13-А, Б знаходиться на завершальному етапі фасадних робіт, перший поверх будинку облицьовується плиткою, а навкруги майже повністю викладена бруківка. Активно рухаються роботи всередині: монтуються ліфтові системи, проводиться внутрішня і зовнішня газифікація, проходять оздоблювальні та штукатурні роботи у під’їздах. Сусідній будинок по вул. Яблуневій, 13-В, Г збудований до 10-го поверху і зараз триває будівництво 11-го. У першій секції до 10-го поверху проведене скління, продовжуються штукатурні роботи, розводка електрики та сантехніки. У 4-ій черзі ЖК «Щасливий» зведений 3-ій поверх будівлі і зовсім поряд на етапі будівництва 2-го поверху знаходиться 5-та черга. Також паралельно залитий фундамент для 6-ої черги. Нагадуємо, що 1-а черга в ЖК «Щасливий» на вул. Яблуневій, 5-А, Б, В наразі введена в експлуатацію і зараз в будинку залишилося всього декілька квартир.

Неможливо не відмітити зручність розташування комплексу «Щасливий». Зовсім поруч знаходяться зупинки транспорту, які допоможуть легко дістатися до вузлових станцій метро – Академмістечко, Житомирська або Теремки, Іподром та ВДНГ. А власникам авто буде цікаво знати, що практично навпроти комплексу знаходиться автомобільний кінотеатр «Кінодром», поряд з яким розташований ресторан швидкого харчування «McDonalds». Але, крім цього, для зручності мешканців багато чого передбачено в самому комплексі «Щасливий»: це і сучасний дитячий садок, і супермаркет «Фора», магазини, зони відпочинку, ігрові майданчики і багато іншого.

Не відкладайте мрію про власне житло на завтра! Щоб бути в курсі актуальних пропозицій, дізнатись за квартири, які є в наявності і обрати найкращі планування, звертайтесь за телефонами відділів продажу: (044) 223-76-76, (067) 885-40-40 і наші менеджери нададуть Вам всю інформацію.

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»!

Усі новини