Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Трикімнатна квартира у подарунок від «НоваБудова», переможниці «Голос країни–9» Оксані Мусі!

Трикімнатна квартира у подарунок від «НоваБудова», переможниці «Голос країни–9» Оксані Мусі!

24 квітня 2019

Вокальне шоу «Голос країни–9», завершилось грандіозним фіналом 21 квітня. 4 фіналісти, по одному від кожного тренера, у прямому ефірі боролися за звання найкращого. Команду Потапа представляла Каріна Арсентьєва, від Тіни Кароль виступав Андрій Хайат, з команди Монатіка — Вікторія Олійник та Оксана Муха від Дана Балана.

За підсумками глядацького голосування, Оксана Муха стала переможницею! Її фінальні композиції «Де ти тепер», «Я піду в Далекі гори» Володимира Івасюка, і спеціально написана Даном Баланом авторська пісня українською мовою, підкорили серця глядачів. З мінімальною перевагою, дівчина зі Львова обійшла Карину Арсентьева і перемогла!

Представник компанії «НоваБудова» Микола Смиковський був почесним гостей. У прямому ефірі, з його рук, переможниця отримала ключі від трикімнатної квартири в новому ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue».

ЖК «Crystal Avenue» у Петропавлівській Борщагівці розташований у 300 м від Кільцевої дороги і в 7 хвилинах від метро «Житомирська». Комплекс передбачає підземний паркінг і парковку для гостей, дитячий садок і майданчики для юних жителів, а для дорослих — спортивне поле і зони відпочинку. У кожному будинку передбачено просторе лобі з Wi–Fi, ресепшеном і зоною очікування.

ЖК «Crystal Avenue» — тренд інвестицій у нерухомість і гарне місце для переможниці! Оксана Муха зможе поєднати сімейний затишок і студію звукозапису. Ми вітаємо переможницю і бажаємо їй написати нові хіти, які прославлять Україну і наберуть на Ютубі мільярди переглядів.

Усі новини