Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Щаслива,44 – у будинку вже є четвертий поверх

Щаслива,44 – у будинку вже є четвертий поверх

30 Жовтня 2012

Будівництво житлового комплексу «Щасливий» у Софіївській Борщагівці успішно просувається вперед. Вже закінчується будівництво передостаннього поверху пятиповерхового будинку №44 по вулиці Щасливій. Приємно спостерігати, як крок за кроком наближається до щасливого фіналу спорудження комплексу. Для того, щоб побачити, як просувається будівництво – перегляньте фотогалерею внизу на сторінці будинку №44 або будь-якого іншого будинку на сторінці НАШІ ПРОЕКТИ.

Будинок №44, що по вулиці Щасливій входить до складу ЖК «Щасливий» у Софіївці, який складається з трьох будинків. Усі будинки цього житлового комплексу будуються з цегли, покрівля виконується з фінської бітумної черепиці Kerabit, стіни утеплені 10-ти сантиметровим шаром пінопласту, а подвір’я вимощене тротуарною плиткою. Кожен будинок виконаний з екологічно чистих та енергозберігаючих матеріалів, що значно зменшує витрати на обігрів приміщень взимку та охолодження влітку. У першому будинку комплексу вже проживають люди.

Нагадуємо, що загальна площа будинку №44 на вулиці Щасливій буде складати 6934,1м2, на червень запланована здача будинку в експлуатацію.

Перегляньте та оцініть зручність планувань цього будинку тут, або подивіться інші житлові будинки, побудовані Компанією «НоваБудова» на сторінці НАШІ ПРОЕКТИ.

Усі новини