Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Разом до спортивних звершень: в академії U.C.S.A. відбувся футбольний чемпіонат

Разом до спортивних звершень: в академії U.C.S.A. відбувся футбольний чемпіонат

06 квітня 2018

Приємно спостерігати, коли сучасна молодь займається спортом, веде здоровий спосіб життя і отримує перемоги. Так молоде покоління виховується у спортивній академії U.C.S.A. Тут вже вдруге відбувся чемпіонат з футболу - «Кубок U.C.S.A. весна - 2018», спонсорами якого виступили компанія «НоваБудова» та спілка «Новий шлях».

Восени минулого року пройшов перший футбольний чемпіонат, який викликав безліч позитивних емоцій у вболівальників та у самих спортсменів. Завдяки цьому, в академії прийняли рішення проводити змагання двічі на рік.

Академія у своєму підпорядкуванні має спеціалізоване футбольне поле. Саме тут і проводили «Кубок U.C.S.A. весна - 2018». У змаганнях брали участь спортсмени з Києва, Боярки, Тарасівки та Вишневого. Разом налічувалось 7 футбольних команд. За сумою 15-ти зіграних матчів, призові місця вибороли:

  • Команда «TARASIVKA CITY» (Тарасівка) – стала володарем малого кубку;
  • Третє місце на п’єдесталі виборола команда «Школа №4» (Боярка);
  • Почесне друге місце посіла команда «Легіон» (Боярка);
  • Переможцями змагань стала команда «First Try» (Вишневе).

Учасники, які зайняли призові місця, були нагороджені медалями, кубками та грамотами. Позитивні враження та присмак перемоги збережуться у пам’яті спортсменів на багато років і будуть невід’ємним стимулом до нових перемог.

Від щирого серця ми вітаємо усіх учасників змагань та переможців чемпіонату! І, разом з тим, хочемо зазначити, що заняття спортом є запорукою гарного настрою, плідної праці та нових досягнень! Більш детально ознайомитись з спортивними напрямками академії, дізнатись про розклад занять можна за телефоном: 068) 15-08-60 або відвідати особисто за адресою: вул. Київська, 77/11.

Усі новини