Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > В ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці запустили газ

В ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці запустили газ

7 Грудня 2012

Сьогодні у житловому комплексі «Щасливий», що в Софіївській Борщагівці була налагоджена подача газу. Після цієї події мешканцям будинку по вулиці Волошковій №74 у Софіївській Борщагівці залишилося тільки запустити роботу газових котлів у власних квартирах.

Богдан Степанович, директор ТОВ «ЖЕК Щасливий», розповів: «Окрім 74-го будинку на вулиці Волошковій , який ми почали обслуговувати, наш ЖЕК досить успішно працює задля двох інших комплексів: на вул. Квітневій будинок №48 у Софіївській Борщагівці і на Крюківщині Києво-Святошинського району на вулиці Червоноармійській будинок №14. Так само вже сьогодні ми готуємося прийняти на обслуговування ще інші будинки житлового комплексу «Щасливий» у Софіївській Борщагівці на вулиці Щасливій будинки №44 та №45, які знаходяться поряд з будинком №74 на Волошковій.

Незабаром до них також приєднаються будинки нових комплексів ЖК «Щасливий», які будуються на вулиці Леніна у Петропавлівській Борщагівці та будинок №35А на вулиці Святошинській, що у Вишневому.

Наша мета, зробити усе можливе, щоб мешканці нових будинків були також задоволені нашою роботою, як і мешканці комплексів, яких ми вже обслуговуємо».

Докладніше про роботу ТОВ «ЖЕК Щасливий», який створений для управління, технічного та санітарного утримання багатоквартирних будинків, побудованих компанією «НоваБудова» дивіться у розділі Компанія

Усі новини