Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Все, що б ви хотіли знати з будівництва по вул. Біговій, 17

Все, що б ви хотіли знати з будівництва по вул. Біговій, 17

27 жовтня 2017

З компанією «НоваБудова» та ЖК «Щасливий» просто залишатися в курсі останніх новин будівництва. Незалежно від того, чи є ви нашим інвестором, чи тільки шукаєте квартиру у Львові, ми раді максимально детально розповісти вам про те, як просуваються наші роботи.

1-й монолітно-каркасний будинок на вул. Біговій, 17 ми вже звели до останнього, 16-го поверху. Зараз йдуть роботи з формуванням даху, а також утеплення і формування фасаду будинку. Шар мінеральної вати в 13 сантиметрів буде слугувати гарним термоізоляційним прошарком перед керамоблоками, з яких зводиться будівля.

В середині також активно просуваємося по кладці внутрішніх стін і встановленні вікон. До речі, квартири з 2-го по 5-й поверхи також завершені, тому ви можете скористатися можливістю прийти і подивитися їх разом з нашими менеджерами, щоб краще оцінити наше житло.

А все більше сприяти цьому, а також комфортному життю в ЖК буде дороге, а саме власний в’їзд від будинку до Глинянського Тракту. Зберігатиметься ваш автомобіль буде не на вулиці, а у власному підземному паркінгу комплексу. Таким чином, він прослужить вам довше, а ви буде вільні від турбування за свій транспорт у будь-який час доби. Як і за власний спокій, а головне, безпеку дітей на вулиці. А все тому, що комплекс буде під охороною та матиме закриту територію.

Зверніть увагу на перспективний район з першим комплексом комфорт-класу першими! Чекаємо ваших питань за телефонами: (‎032) 229-52-72, (‎067) 235-18-37. А підібрати кращі варіанти планування 

Усі новини