Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Навіщо винаймати, якщо можна купити?!

Навіщо винаймати, якщо можна купити?!

23 серпня 2013

Пропонуємо вам унікальну можливість придбати квартиру у Софіївській чи Петропавлівській Борщагівці, в ЖК «Щасливий», від компанії «НоваБудова», практично за ціною оренди! Вигода очевидна, закінчивши освітній заклад, ваша дитина буде мати своє житло. Навіть, якщо вона не планує залишатися у Києві, квартиру завжди можна продати і компенсувати витрати за роки навчання. Та й вам особисто буде набагато приємніше інвестувати в майбутнє своєї дитини, а не в гаманець орендодавця!

 

Отже, економічну вигоду ми побачили, а як на рахунок практичних або побутових переваг? «ЖК Щасливий» знаходиться у Софіївській та Петропавлівській Борщагівці, відносно близько до великих транспортних розв’язок (500-800 метрів від кільцевої дороги, швидкісний трамвай, станція метро «Академмістечко»), торгових центрів (Ашан, Епіцентр, Білла, Технополіс, 4ROOM, Альцест, Меблеве містечко).

Але, головною перевагою для студентів є концентрація найбільших ВУЗів України у довколишньому Соломенському районі! Тут знаходяться: Національний Технічний університет України (Київський Політехнічний Інститут), Національний Авіаційний Університет, Університет Внутрішніх Військ МВС України, Київський інститут Зв’язку, Національний університет будівництва та архітектури, національний медичний університет ім. А.Богомольця, Державний Університет Інформаційно-Комунікаційних Технологій, історичний факультет Національного Педагогічного Університету імені М.П. Драгоманова та інші.

Не варто забувати про екологію, затишок та комфорт, адже Петропавлівська та Софіївська Борщагівка суттєво відрізняються від метушливого, шумного та забрудненого Києва.

Гідно оцініть європейську якість житла у передмісті, не полишаючи межі столиці.

Усі новини