Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Завершено благоустрій першої черги ЖК «Щасливий» у Львові!

Завершено благоустрій першої черги ЖК «Щасливий» у Львові!

26 жовтня 2018

Наші приємні новини знову для вас, друзі! ЖК «Щасливий» по вул. Біговій у місті Львові, з кожним днем стає дедалі кращим та більш довершеним. Адже ми ставимо собі за мету: зробити ваше життя у новій квартирі зручним, а вас щасливими.

В комплексі комфортно і красиво. Ми вирішили питання вашого дозвілля і відпочинку на свіжому повітрі з друзями та близькими. Першу чергу повністю упорядковано. Тепер ваше життя в ЖК «Щасливий» буде набагато комфортнішим. А тепер, по порядку. Завершено монтування дитячого майданчика з сучасним розвиваючим обладнанням. Тепер, маленькі мешканці зможуть активно відпочивати у вільний час. І все це, поряд з будинком у колі однолітків. Відтепер на території ЖК «Щасливий» усе частіше лунає дитячий сміх. Для дорослих, по всьому комплексу встановлено лавки, а прибудинкова територія озеленена і зрошується крапельним поливом. І це тільки початок.

Ми дбаємо про вашу безпеку та приватність. Це гарантовано постійною охороною та відеоспостереженням, а ще гарним освітленням. Вхід у комплекс здійснюється тільки через пропускну систему, до того ж, у кожній квартирі є домофон.

Найголовніше в комплексі — комфорт його мешканців. Для зручності збудований гостьовий паркінг. По периметру побудовано огорожу, в’їзд тільки через пункт охорони зі шлагбаумом. Відведено спеціальні місця для сміттєвих контейнерів. 

У холі ЖК «Щасливий» по вулиці Біговій, розміщено презентабельний ресепшен з диванами та безкоштовний Wi-Fi. Такий комунікаційний простір надає комплексу особливого вигляду та привабливості. Родзинкою стали ліфти, які ведуть ще й у підземний паркінг. Будь-яку комунальну проблему швидко вирішує Керуюча Компанія «Щасливий-Львів» — ще одне нововведення компанії «НоваБудова».

Для майбутніх мешканців ЖК «Щасливий» у Львові, теж є приємні новини. Швидкими темпами проходить будівництво другої черги. Монолітний каркас зведено до 13-го поверху, а кладка стін покладена до 3-го поверху.

Мрієте про житло? Просто зателефонуйте за номером: (067) 663-97-34 або завітайте у відділи продажів по вул. Чайковського, 26 та на просп. Чорновола, 67. Наші менеджери дадуть відповіді на усі ваші запитання та допоможуть з вибором квартири. Живіть щасливо в ЖК «Щасливий»!

Усі новини