Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Сніданок з президентом: «НоваБудова» дізналася, що буде з українським бізнесом

Сніданок з президентом: «НоваБудова» дізналася, що буде з українським бізнесом

05 березня 2018

Більше 12 років «НоваБудова» будує житлову нерухомість та є одним із представників будівельного бізнесу в Україні. Компанія займає активну громадську та соціальну позицію. Таким чином у 2017 році було заснувано співтовариство «Новий Шлях», покликане допомагати біженцям та вимушеним переселенцям зі сходу країни.

Буквально місяць потому керівники «НоваБудова» відвідали молитовний сніданок у США, де представили сфери бізнесу та нерухомості в нашій країні. Разом з президентом Дональдом Трампом, захід відвідали представники 190 країн. Це бізнесмени, громадські діячі, політики, представники благодійних фондів. Усі вони зібралися для встановлення зв’язку та комунікації.

Керівники «НоваБудова», окрім основного заходу, запланували декілька зустрічей з посадовцями високого рангу та провели їх. Перша зустріч відбулася зі старшим радником з питань політики Гельсинської комісії Наталіелом Хердом. Потім відбулась низка зустрічей за участі Тома Тілліса – сенатора-республіканця, працівником з економічного розвитку Девідом Саймоном, республіканцем з Північної Кароліни – сенатором Буром. Дуже вразила зустріч, яка відбулася в Департаменті торгівлі з директором із питань міжурядових справ, Пітером Крагом. І ще делегація зустрілася з Марсі Каптур, співробітником демократичної партії штату Огайо.

За словами Сергія Лесніка, директора з розвитку компанії, чиновникам важливо було дізнатися про стан справ на сході України, зміни, що відбуваються в економіці та бізнесі країни, також успіхи компанії та активність співтовариства «Новий Шлях». Євгеній Савочка, генеральний директор компанії «НоваБудова», зазначив: «Ми намагалися привернути увагу до проблем України, і зрозуміли, що Україною цікавляться та хочуть, щоб країна дійсно стала кращою».

Керівники компанії закликали продовжувати та зміцнювати інвестиції та підтримку у велику кількість галузей економіки та бізнесу нашої країни, уточнивши, що Україна впевнено крокує по шляху реформ з наростаючою динамікою. Ми впевнені, що такі заходи та подібні до них, внесуть позитивний фактор у розвиток бізнесу та економіки країни.

Усі новини