Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий» - зміни життя в одну мить!

ЖК «Щасливий» - зміни життя в одну мить!

Ви обираєте житло, а це означає, що Ваше життя кардинально змінюється в цей момент! Купуючи квартиру в ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова», Ви стаєте власником сучасного житла у цегляному будинкові з продуманими просторими плануваннями, чистими підїздами, ландшафтним дизайном прибудинкової території. До того ж, кожен ЖК «Щасливий» розміщений у мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою і транспортною розвязкою. В кожному нашому комплексі в продажі є офіси. Зараз продаються квартири в ЖК «Щасливий»: у Софіївській Борщагівці на вулиці Щасливій та Яблуневій,  також – у Петропавлівській Борщагівці на вулиці Леніна.

У Петропавлівці нещодавно відсвяткували початок будівництва дитячого садка. З огляду на це, а також через близькість до озера та лісу. Цей комплекс обирають молоді сімї та творчі люди. Також цей комплекс для активних людей, бо звідси дуже швидко можна дістатися до транспортної розвязки, магазинів, сервісу. Ви можете обрати квартиру у заселених будинках 10-Г, 10-Б, 10-А або в будинку 10-Д фактично готовому до заселення. Зараз фасад 10-Д повністю пофарбований, внутрішні роботи у квартирах повністю завершені, у підїздах закінчують класти кахельну плитку. Вся прибудинкова територія викладена тротуарною плиткою; зона відпочинку оформлюється гранітними плитами. Восени відбудеться відкриття цього комплексу, про що буде анонсовано у новинах на наших сайтах. Продаж квартир у Петропавлівці: (044) 228-63-61, (093) 905-28-28, (067) 409-36-36, (050) 926-03-80.

Затишний комплекс з 5-поверхових будинків на вулиці Щасливій, наразі повністю добудований. Але ще є вільні 2-кімнатні квартири у будинках 50 і 61! Подивитися на планування можна у зручний для Вас час, замовивши безкоштовне таксі, телефонуйте: (044) 223-76-76, (067) 735-76-76.

Комплекс на вулиці Яблуневій розпочали будувати у цьому році і вже є готові квартири! Будівництво найближчого до Кільцевої дороги комплексу (300 м) проходить дуже інтенсивно та масштабно. В проекті – 8 10-поверхових будинків, до одного з яких буде прибудований дитячий садок. Також тут будуть спортивні та ігрові майданчики, супермаркет «Фора», паркувальні місця, ландшафтний дизайн. З вікон відкривається вигляд на Київ та елітний приватний сектор. В 1-му будинку утеплюють фасад. Завершується монтаж даху. Стіни у під’їздах оформлюють фінішною шпаклівкою. Штукатури активно працюють у квартирах, коридорах і підвальних приміщеннях. У квартирах завершена стяжка, проведена електромережа, завершується встановлення сантехнічних відводів, почали встановлювати обігрівачі. Незабаром розпочнеться монтаж ліфтів. На будівельному майданчику наступного будинку залили монолітну плиту і змонтували блоки ФБС. Наскільки якісно виконуються всі роботи, варто побачити на власні очі, Вам з радістю все покажуть і розкажуть, приїздіть! Про зустріч можна домовитися за телефонами: (044) 223-76-76, (067) 735-76-76.

Ваше життя дорогоцінне, ми робимо все, щоб зберегти Ваш час! Купіть житло сьогодні- змініть життя на краще разом з ЖК «Щасливий»!

Усі новини