Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий» вітає переможця акції «Щасливі вдома»!

ЖК «Щасливий» вітає переможця акції «Щасливі вдома»!

Нещодавно мешканці ЖК «Щасливий» змогли взяти участь в унікальній акції. Головним завданням було відзняти коротке та якісне відео, в якому вимагалося дати відповідь на запитання «Чому вам подобається жити у вашій квартирі в ЖК «Щасливий?». Кожен учасник зміг повністю проявити свою фантазію та творчість у створенні свого доробку, щоб поборотися за головний приз – путівку на 7 днів до Єгипту від ЖК «Щасливий».

Ми переглянули усі надіслані відео, а найкращі з них у фіналі акції з’явилися на офіційному каналі компанії «НоваБудова» в Youtube, де усі бажаючі могли ознайомитися з креативними роботами учасників. Після чого, 13 лютого фіналісти акції були запрошені на святкове вручення подарунків та суперпризу.

Кожній відео-роботі була присвоєна своя номінація: «Найзатишніше гніздечко ЖК «Щасливий», «Найобізнаніший мешканець ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці», «Найщасливіші мешканці Петропавлівки», «Найсвітліша квартира» та інші, автори були нагороджені приємними подарунками від компанії.

Переможцем став Євгеній, автор відео, яке своїм креативом сподобалося, напевно, всім без виключення. Якщо ви ще не бачили цього потішного кліпу, пропонуємо вам його подивитися тут.

Дякуємо всім учасникам за старання, фантазію, добрі і приємні слова та емоції, які ви висловили у ваших відео про життя в ЖК «Щасливий»!

Слідкуйте за подальшими нашими оновленнями та акціями. І нехай ваше життя буде щасливим разом з ЖК «Щасливий»

ЖК «Щасливий»: щастя близько!

Усі новини