Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий» у Львові розширюється та пропонує послуги ремонту

ЖК «Щасливий» у Львові розширюється та пропонує послуги ремонту

30 листопада 2018

Друзі, як ваш настрій напередодні зими? Ми раді поділитися із вами порцією важливої інформації про успіхи в розбудові ЖК «Щасливий» у Львові.

Ми невпинно зростаємо, щоб забезпечити комфортним житлом все більше і більше українців. Саме зараз, наші будівельники працюють не покладаючи рук, над зведенням другого будинку ЖК «Щасливий», що на вулиці Біговій. Якщо детальніше, то вже споруджений моноліт останнього поверху 16-поверхівки, а укладання стін здійснюється на етапі 10-го поверху.

В перший будинок житлового комплексу заселяється щоразу більше жителів. За 13 років присутності на ринку забудовників України, компанія «НоваБудова» заслужила довіру українців. Жителі першої черги ЖК «Щасливий» у Львові на власному досвіді переконалися в якості цього житла. Нещодавно, було завершено благоустрій прибудинкової території 1-го будинку. Тепер тут чутно радощі із дитячого майданчика. До того ж, прибудинкову територію було озеленено. Створено всі умови для того, щоб ви насолоджувалися свіжим повітрям та активно проводили вільний час із сім’єю чи друзями на вулиці.

Ще одна приємна і вигідна перевага нашої компанії — наявність відділу ремонту. До вашої уваги пропонується низка сучасних видів ремонту, що сподобаються навіть найвибагливішому покупцеві. Індивідуальний підхід, комфорт та якість для вашого щоденного життя — це наші основні пріоритети. Таким чином, ви можете придбати квартиру без ремонту, але замовити його у зручний для вас час, враховуючи свої фінансові можливості.

Якщо ви хочете якомога швидше переїхати в нове житло, то наша компанія вже підготувала для вас квартири з готовим ремонтом. Ми пропонуємо одно- та двокімнатні апартаменти, що облаштовані із урахуванням сучасних дизайнерських рішень. Вам залишається лише вибрати майбутнє житло, привезти меблі та насолоджуватися комфортом у власній оселі.

Зацікавилися? Якщо у вас виникли питання або ви хочете уточнити деталі, з нетерпінням чекаємо ваших дзвінків 067 663 97 34; 067 663 97 18. А також, будемо раді вашим візитам до наших відділів продажу, що розміщені за адресами: вул. Чайковського, 26 та пр. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM). Наші менеджери завжди раді з вами поспілкуватися.

Усі новини