Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Що люди думають про ЖК «Щасливий»?

Що люди думають про ЖК «Щасливий»?

Будівництво житла – це та сфера бізнесу, яка викликає живий інтерес у багатьох людей. Адже усім необхідний «дах над головою». Перед купівлею власного житла кожен добре подумає і розпитає, якому із забудовників можна довірити свої гроші. Адже квартира купується на роки, і вдома повинно бути максимально комфортно. Яку характеристику дають житловим комплексам «Щасливий» від компанії «НоваБудова», читайте далі:

«Живеться добре. Будинок теплий та затишний. Велике дякую хотілося б сказати обслуговуючому персоналу нашого будинку. У нас завжди чисто та прибрано у під’їздах і навколо будинку. Регулярно вивозять сміття. Оперативно реагують на поломки!»

Олександра, вул. Святошинська, 35-А

«Інвестуванням у будівництво»  це важко назвати. Будинок збудований та введений в експлуатацію. Найшустріші вже зробили ремонти. Отож, купуєте готову квартиру.

Mrg, мешканець будинку на вул. Леніна, 10-В

«У забудовників 3 місяці після введення будинку в експлуатацію – на підключення всіх комунікацій. У трьох попередніх будинках все виконувалось вчасно».

Sock, інвестор будинку на вул. Леніна, 10-Г

«…Я сам інвестор будинку 50. А в «НоваБудова» вже купили квартири ( у зданих будинках)багато моїх знайомих та двоє товаришів, один з яких інвестор – теж 50 номеру. Будемо сподіватися, що ринок нерухомості оживе і з’явиться попит. Бажаю тільки добра та процвітання «НовоБудові»!

aivengo-kiev

Ось декілька відгуків жителів ЖК «Щасливий», які були залишені на форумах в інтернеті. Деякі покупці квартир від компанії «НоваБудова» працюють у відділах продажу, тому в них особисто можна запитати, як їм живеться у комплексі. Також радимо поцікавитись якістю житла у мешканців на форумі novabydova.org.

Враховуючи вартість та якість, люди вибирають ЖК «Щасливий». На сьогоднішній день вже більше тисячі сімей придбали тут квартири. А які квартир ще залишились в наявності – запитайте негайно у наших офіційних відділах продажу:

044-228-63-61, 067-990-46-46 (Петропавлівська Борщагівка)

044-223-76-76, 067-735-76-76 (Софіївська Борщагівка)

ЖК «Щасливий»: тут хочеться жити!

Усі новини