Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Компанія «НоваБудова»: здоровому тілу – здоровий дух!

Компанія «НоваБудова»: здоровому тілу – здоровий дух!

Компанія «НоваБудова» регулярно отримує від команди «Дніпропетровські «Ракети» ось таку подяку: «Дякуємо спонсорам за підтримку команди і допомогу у підготовці до нового ігрового сезону». Діти професійно займаються американським футболом. Але найбільше нашу компанію радує подяка у вигляді перемоги – на полі, і в зрості над собою кожного гравця!

   Американський футбол у Дніпропетровську заснували у 2008 році. Переслідуючи високу мету – здорове життя молодого покоління – Максим Василик, Олександр Поляков, а також усі, хто загорівся цією ідеєю, розпочали

«конструювання» «Ракет». Переважна більшість футболістів – студенти Дніпропетровських університетів.

А чи знаєте ви, протягом якого терміну зі студента середньої фізпідготовки може стати чемпіон? Вірно – все залежить віл наполегливості. «Ракети» качають м’язи, бігають та вивчають матчастину чотири рази на тиждень! І чітко дотримуються правил: «хочеш бути першим – йди з тренування останнім». Так, вже у 2009 році «Ракети» провели відкритий кубок міста по флаг-футболу (безконтактний матч) і націлились на чемпіонат України. Як наслідок - «Дніпропетровські «Ракети» не пропускають всеукраїнських матчів, лідирують у підготовці 12-16- річних спортсменів і уособлюють у собі приклад для наслідування. Дивлячись на гру, фізичний рівень кожного гравця неможливо не закохатися в американський футбол!

З 2011 року, внаслідок постійних товариських та офіційних матчів «Ракети» прорвалися  на свою заслужену орбіту чемпіонів. Про те, що їм немає рівних серед команд першої ліги, свідчать матчі – всі вони увінчалися тріумфом. У 2013 році діти потрапили у сімку команд вищої ліги та зайняли 5 місце. У чемпіонаті флаг-футболу та у вищій лігі чемпіонату України «Ракети» завоювали повагу також і в 2014 році.

«Дніпропетровські «Ракети» показали молоді свого міста альтернативу, як можна почуватись впевненим, успішним та потрібним своїй команді. Подібно, компанія «НоваБудова» дає шанс кожному відчути себе впевненим, успішним та потрібним у власному будинку, і в столиці України – завдяки доступному житлу європейської якості. Окрім цього, ми закликаємо команду «Дніпропетровські «Ракети» досягати перемоги на кожному полі! І кожному бажаємо ясної мети та атлетичної наполегливості у її досягненні!

Усі новини