Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Новини будівництва ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

Новини будівництва ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

Збудований і повністю завершений будинок на вул. Леніна, 10-Д. На етапі будівництва 11-го поверху знаходиться будинок за адресою вул. Леніна,10 -Д/1, де на даний момент проводиться встановлення склопакетів, у квартирах виконується розводка сантехнічних та електричних точок, а в парадних продовжуються штукатурні та оздоблювальні роботи. Динамічними темпами проходить будівництво будинку на вул. Леніна, 14-А, Б, В. Тут будівельники приступають до робіт по зведенню 8-го поверху. У цей час в ЖК «Щасливий» на вул. Кришталевій вже проводиться закладка пальового фундаменту. Тут з часом повинен з’явитися великий 9-парадний будинок. Окремо хочеться зазначити активне будівництво дитячого садка за адресою вул. Леніна, 10-Ж. Зараз на місці проводиться чистове оздоблення фасаду і його території. Це буде зручне рішення для усіх сімей з маленькими дітьми. Обираючи локацію для житлового комплексу, компанія «НоваБудова» продумала грамотне поєднання життя з перевагами столиці і приємну атмосферу поряд з природою та чистим повітрям. Тому, ЖК «Щасливий» поєднав усе це для комфорту Вашого життя.

Так, з настанням весни і тепла у мешканців ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці є унікальна можливість відпочити біля озера, розміщеного неподалік. Це чудове місце для прогулянок, велопоїздок, пікніків з родиною і друзями, і також ранкових пробіжок. До речі, для любителів футболу зручним буде наявність поряд з комплексом футбольного поля місцевого ФК «Чайка», до цього ж в самому комплексі розміщене мультифункціональне поле для гри та занять спортом в зручний для вас час.

Зовсім скоро також буде запущений у роботу фонтан, який став справжньою прикрасою ЖК «Щасливий». А вечір за горнятком кави після метушні робочого дня  можна провести в унікальній квітковій кав’ярні «Coffee & Flowers», розміщеній прямо в комплексі. Тут також знаходиться салон краси «Гарні люди», який пропонує широкий спектр послуг для будь-якого випадку, а також декілька продовольчих магазинів, щоб легко можна було придбати усе необхідне.

ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці побудований для людей, які цінують високу якість життя, свій комфорт і час. Тому, звертайтесь у наші відділи продажу за телефонами (044) 228-63-61 та (067) 990-46-46 і покваптесь придбати квартиру у комплексі, де живуть щасливі люди!

Усі новини