Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > Готова квартира + кухня в подарунок тільки до кінця червня! Свіжі новини з будівельного майданчика ЖК «Щасливий» (Софіївська Борщагівка)

Готова квартира + кухня в подарунок тільки до кінця червня! Свіжі новини з будівельного майданчика ЖК «Щасливий» (Софіївська Борщагівка)

27 червня 2019

Фінальна черга ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці будується за графіком. Розказуємо, що нового відбулося за півмісяця зведення комплексу.
Виконані роботи зі стяжки покрівлі у всіх секціях, крім першої. На три чверті готовий фасад у 4 та 5 секціях і на 85% – у 6 та 7 секціях ЖК.
З 4 до 7 секції закінчується розводка сантехніки. Також тут будівельники зробили звичайну і зливову каналізації, а також стояки.
Монтаж електрики розпочато у перших трьох секціях житлового комплексу (виконано 10% запланованих робіт). В інших секціях цей тип роботи виконано повністю.
Усередині приміщення продовжуються штукатурні роботи в 4 секції (2–9 поверхи). У 4, 6, 7 секціях частково виконано стяжку.
Ми вже повідомляли, що до 30.06.2019 ви маєте змогу купити готову квартиру з ремонтом у ЖК «Щасливий» й отримати кухню як бонус! Достатньо лише зробити перший внесок у розмірі 50% ($ 28 000) – і можна заселятися у своє нове житло навіть зараз! Залишок коштів маєте змогу сплатити протягом року.
Телефонуйте, щоб дізнатися подробиці: (044) 499 25 43, (067) 663 86 10.
Чекаємо також Вас у відділі продажів за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.

Усі новини