Назад до новин ЖК «щасливий»
ГоловнаНовини > ЖК «Щасливий» у Петропавлівці – разом до перемоги!

ЖК «Щасливий» у Петропавлівці – разом до перемоги!

Шановні власники квартир ЖК «Щасливий» у Петропавлівці і майбутні інвестори компанії «НоваБудова»! З радістю повідомляємо вам останні «щасливі» новини.

Нагадуємо, що перша черга ЖК «Щасливий» на вулиці Леніна, 10-А введена в експлуатацію в січні цього року. У 216 квартир цього будинку активно заселяються жителі.

Сусідня 2 черга ЖК «Щасливий» введена в експлуатацію в червні цього року, тому на Леніна 10-Б вже завершуються роботи з благоустрою прибудинкової території. У кожному під’їзді встановлені радіаторні батареї та домофони.

На фінальній стадії виконання фасадні роботи у 3 черзі будівництва на Леніна 10-В. В будинку проходить розводка газових труб у квартирах, у кухнях відразу монтують газові котли. Вже встановили лічильники на воду. По квартирах встановлюють якісні вхідні двері. Починаються монтажні роботи ліфтів. Активними темпами просуваються малярні роботи у під’їздах. В нежитлових приміщеннях виконують електромонтажні та сантехнічні роботи.

У наступній черзі будівництва – Леніна, 10-Г – активними темпами споруджують вже 9-ий поверх. На готових поверхах відбувається монтаж міжкімнатних перегородок та одночасно електрики і сантехніки роблять розведення основних комунікацій у квартирах. Паралельно виконується установка вікон.

Завершується будівництво цокольного поверху у V черзі будівництва, на Леніна, 10-Д. Паралельно на цьому об’єкті виконуються гідроізоляційні роботи цокольних приміщень.

В будинках є приміщення, призначені для підприємницької діяльності, а це означає, що там незабаром з’являться аптеки, кафе, перукарні, фітнес-центри. Нагадуємо також, що на території комплексу планується будівництво дитячого садка і дитячих майданчиків. У комплексі буде достатньо велика безкоштовна парковка. Запрошуємо вас все це побачити на власні очі. Менеджери з продажу у Петропавлівській Борщагівці охоче проведуть для вас огляд будинку, який вас зацікавить. Запишіться на перегляд за телефонами: (067) 409-36-36 та (067) 990-46-46.

Усі новини